torsdag 3. februar 2011

Inspirasjon: Marrokansk touch

Som nevnt i tidligere innlegg har vi trapp i huset, til vår barnlige glede. Vi har en drøm begge to om å gjøre noe spesielt med trappeområde. Jeg kunne tenkt meg en uvanlig farge eller noe annet knæsjt, gjerne på trappetrinnene. Men jeg aner lisom ikke helt hvordan det vil bli, farge, hvordan det står til resten av entreen og så videre og så videre. Men så fant jeg denne via Style-files ( som igjen har funnet det hos Paintergirl). Det kribler ekstra i magen når jeg ser dette bildet, gult ville freshe opp trappe området. Og passer inn med resten også vil jeg tro siden gult er kult her hjemme, samt at vi liker den litt etniske/orientalske touchen. Den sorte trappen er også en høydare. Lekkert! De er laget  med stensiler fra Royal Design Studio. Om jeg ikke tør å ta den helt ut i trappen ble jeg absolutt inspirert av kommoden jeg så i Bolig+, fra Mollyshome. Litt i samma gate, men på et litt mindre område. Oh-la-la! Hvordan er trappeområdet ditt? Forslag til noe sprekt eller snasent? Håper NIB starter med en trappeutfordring så kan jeg få litt mer input, hihiMaya

18 kommentarer:

designhund sa...

å ja! vakkert
har sett det...
men til min fortvilelse åpne trinn:(((
:-)

Pia sa...

Har verken en sprek eller snasen trapp...Men den gule var jo knalltøff!

Anonym sa...

Hei hei !! Så herlig! Jeg ble skikkelig gira. Det gule var bare så herlig! Jeg har opperom mellom trappetrinnene :-( ellers skulle jeg ha laget slik for jeg syntes det var så utrolig fint. Jeg også har gått og lurt på hva som skal til for å få freshet opp trappa. Nå er den endelig blitt hvit og med småtroll i huset så gikk jeg for å ha teppe på trinnene. Så jeg slo til med sjokkrosa vegg til veggteppe litt høyflosset. Hvordan det blir har jeg ingen aning om. Bilde kommer, bare vi får malt taket først. Skal hive meg på hvis det blir noe om trapper for jeg tror det er mange som kunne ha tenkt seg noen ideer der! HA EN FLOTT DAG! Og så gleder jeg meg til å se kjøkkenet ditt ;-). Mvh Anita

Green is the new Black! sa...

Lekker trapp!
Har selv nettopp malt
knallgult trappegelender :)
Det er helt herlig å gå ned en solskinnsgul trapp om morgenen,instant energy boost.
Gul trapp=Go for it!

Unknown sa...

Stilig!

ReVinyl sa...

Den gule trappa var dødsstilig!!

Eple sa...

Fantastiske trapper!! Takk for inspirerende bilder!

SuperMona sa...

Gratulerer med huset, er det ikke deilig?! =) Jeg tar meg selv i å se ned på huset mitt og glise for meg selv å tenke; 'det er mitt, baaare mitt'!
Trappa var kjempestilig. kanskje det er et triks i min trapp, men vet ikke helt hvordan det gjør seg med teppebelegg i trinnene.. hmm... det må forskes på.. du inspirerer meg! =)

Yvonne sa...

å så tøft!!

idyll sa...

Utrolig stiligt!! Tar inspirasjonen med meg i ideboken.. Skulle virkelig ønske jeg hadde trapp nå:) Blir spennende å se hva dere ender opp med!!!

Rosa sa...

Olala! Digger den gule!! Hadde jeg hatt trapp hadde dette vært en HET kandidat! Man blir jo regelrett GLAD bare av å se på den! :-)

Fortsatt fin torsdag til deg:-)

Klem, Rosa

Unknown sa...

Stilig!
Lov å leke med trappene og ja :o)

Eg kan ikkje skryte av trapper da dessverre (sjøl om ønsket definitivt e te stedet og det har du forståelse for ser eg ;o))
Får glede meg øve di trapp eg då, og vente i spenning på ka dåkke finne på å gjørr med den te slutt :o)

Prøving og feiling på syfronten her ja, som på så mange andre fronter. Ekstra kjekt når en ikkje vett kossen det ferdige resultatet komme te å bli syns eg :o)

Ha ei kreativ og flott helg i nye heimen snuppa.

Sanne sa...

det er jo utrolig lurt å tapesere i trappen. Det har jeg aldri tenkt på før. Tuuuusentakk for herlig inspirasjon :) gleder meg til å se hvordan leiligheten utarter seg å bli. Bra du er tilbake i bloggverden litt mer aktiv :) blir så glad da

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

Ahh fantastisk!
Elsker det. Ikke sett noe lignende før, takk for et flott innlegg!

Annikken sa...

Så tøft! Synes også det er fint at man ikke gjør noe på selve trinnene, jeg ville ha vært redd for å gjøre de for glatte. Gleder meg til å se hva dere ender opp med:)

Atina sa...

Hei, takk for tips. En trapp med mønster vil jeg ha! Jeg linker til dete innlegget på bloggen min.

Smula sa...

Kjempekule trapper!

SpdZ sa...

oh wow, the yellow stairs is gorgeous!! great idea!