mandag 8. september 2014

Utfordring: Like bra brukt

"Hei, bloggen". (Haha, kunne ikke dy meg.) Fraværet fra bloggen har mange årsaker. En av de er at Maya-hjemmet har fått en vidunderlig liten familieforøkelse! De som følger med på Instagram har fått med seg at det kom ei lita snuppe til verden i sommer. Det blir sikkert mer snakk om denne familieforøkelsen på bloggen, for nå er jeg jo en av de interiørinteresserte damene som har fødselspermisjon. Dere vet hva det betyr? Mengder av tid og overskudd til å skape, være kreativ og ta bilder av det etterpå for å legge ut på bloggen. Hihi, not! Innlegget i dag ble laget i 2 akter. Først en "sette opp og gjøre klar til fotografering"-akt, deretter ble selve bildene tatt i hytten og styrten 4 timer etterpå mens snuppa satt på fanget til pappan som kom hjem fra arbeid. Ytterligere 3 timer tok det før innlegget lages. Også det litt i hytten og styrten, siden jeg må prøve å få sovet og lada litt før natta... Men, to the point:

NIB har denne måneden en utfordring i samarbeid med Finn som heter "Like bra brukt"
I hjemmet vårt finnes det mye brukt, både av stort og smått. Både jeg (mest) og min bedre halvdel har stor glede av å finne gjenstander vi trenger, eller ønsker oss, brukt. Både fordi det er miljøvennlig, økonomisk,  og fordi vi ikke har noe i mot at ting har levd litt før. Det gjelder  estetikken i gamle møbler, eller at den lille slitasjen på Norden kjøkkenbordet bare gir litt sjel. I tillegg øker muligheten for å kanskje finne de litt sjeldne tingene, samt at det er mulig å gjøre gjenstandene litt mer personlige med en liten make-over. 
Da vi ventet familieforøkelse var Finn.no en hyppig besøkt nettside. Nesten alt vi kjøpte av større utstyr kjøpte vi via Finn. Gleden var stor da vi fant ut, gjennom et innslag på "Tv2 hjelper deg", at vi hadde spart 13.000-14.000 kr på å handle brukt. Snakker om å vinne i Lotto, hihi. Og alt vi har kjøpt er av god kvalitet og tåler ombruk. Like bra brukt der altså. Lekegrinda på bildet derimot er ikke kjøpt via Finn, men arvet. Den har vi malt og deretter latt bunn + holdere være i originalfarge. 
Satser på en liten gjenåpning av bloggen med dette bidraget hos NIB. Sus inn dit for flere bidrag!


4 kommentarer:

Lite hi sa...

Gratulerer så mye med babyjente <3 Såå koselig å høre! Og et flott bidrag har du jammen fått til mellom slagene! Tommel opp :)

Smil fra Lite hi

(eddas) sa...

Gratulerer så masse :)stor klem

Turtledesign sa...

Hei, så kjekt med et lite livstegn fra deg! Gratulerer med jenta! Satser på at det blir mange flere innlegg da, siden du beskriver det som så enkelt å finne tiden... ;)Uansett, det så nå veldig koselig ut!

ilovemyinterior sa...

Super cool ! Love this :)