tirsdag 13. januar 2009

Maya lo-o-oves Fretex!

Hehe, nå må jeg skynde meg:) Jeg blir borte et par dager, så nå skal jeg slenge med et lille siste innlegg før jeg blir (litt) borte.
Jeg var innom et lokalt Fretex i dag, og fant noen flotte vaser! Av en eller annen merkelig grunn har jeg tatt bilde av de med prisen vendt mot kamera...Så det er ikke hvite flekker, det er bare prislappen. Bak der skimtes min turkise, vakre og kjære Nordal-lykt:)
(Jeg skulle nok tatt nær-nærbilder, for her vises jo ikke de vakre mønstrene :( Får gjøre det en annen dag.)
Det er litt synd, fargene på den hvite vasen med blomst på kommer ikke til sin rett. Tok bildet da det begynte å bli mørkt ute. Rosen er i lys, mild grønn, og bladene er i gull. Jeg syntes den var så vakker:)
I grunn så minner glassvasene meg om vasene Rice har, de er tykke, med "utskjæringer" på.
(Er vel ikke akkurat nødvendig å vise hva jeg mener med det, siden jeg ser Rice produkter på ønskelisten til flere her. Men læll, for syns skyld:) http://www.rice.dk/ProductList.aspx?g=352&lp=true )
Tanken har streifet meg om jeg skal ta frem glassmalingen og gi en av de et strøk. Men så synes jeg de er så fine som de er:)
Smekker med en gren:)
(Når man knekker en gren fra trærne langs en godt traffikert vei i Oslo, kalles det hærverk da? Humre humre, følte meg ikke verre da jeg sto og skulte over skulderen - rett bak politistasjon også!- for å se om noen reagerte, fnis:D )


In action, hihi. Vasen står på en Lack-hylle fra Ikea. Jeg vurderer sterkt å male den hvit, men er ikke helt sikker. Liker liksom den bjørk-laminaten også...
I tillegg vurderer jeg å henge/pynte litt på vasen eller grena. Rundt omkring på blogger har jeg lagt merke til at noen driver med papir-klipp. Det hadde jo vært litt stilig.
Eller så kan jeg jo alltids lime på noen rosa papirblomster, så blir det nesten en "sånn" blomst... Uffa, kommer ikke på hva den heter en gang i farta. Men den søte rosa blomsten som vokser på trær i Østen et sted...
Nei, nå er det natta ser jeg...
Thats all for now folks:)
Maya

5 kommentarer:

Ninas Drops sa...

Herlige vaser synes jeg...

Ser deg for meg når du knekker greiner i tjukkeste Oslo ett sted...Pass deg for bjørk polititet.ha ha ha... ja fint å pynte kvister...har fortsatt mitt oppe, selv etter jul...

Artig å finne slike fine vaser..Fant en turkis sist jeg var der. Elsker turkis og skjønner du...litt fargefrik...Men holder ting litt nøytralt rundt meg slik at jeg "får puste"...

Oki vi sjåast...er det du som er oppe med tvn nå?...håper det...har ikke noe å sjå på skjønner du...Kjøpt meg maaange blader i dag da...får lese litt istedet=)
Drops=)

Marias skriblerier sa...

Takk for koselig melding på bloggen min! :D Ønsker deg en fiiiin dag! :D

Anka sa...

Hei hei. Så fin blogg du har:-) Så fin at jeg ønsker å gi den en award:) Gå inn på bloggen min å se til venstre side. Ha en fin kveld.

Kaspara sa...

Heisan frk.Maya
Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min! Har visst ikke vært innom deg før heller, men lenker deg gjerne.
Så fine vaser du fant på Fretex! Likte de to i midten aller best. Nydelig med en gren eller flere i! Jeg har faktisk alltid det selv stående rundt hele året. Er ganske allergisk for mange blomsterslag, så da blir kvister ofte mine blomster.
Ha en fin dag!

Leo Brunvoll sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.