torsdag 26. februar 2009

En smykkemann

Merkelig det der når det er noe jeg MÅ gjøre, så gjør jeg heller andre ting...Jeg tenker da på å lese pensum of course.
Hjernen min vil liksom ikke...i dag har jeg flyttet litt om i bokhylla. Var nå det så viktig da? Vel, jeg flyttet om for å gjøre mer plass til skolebøkene mine, så jeg anser det som litt skolerelatert.
I tillegg har jeg sett på (med et halvt øye) frokost-tv, VM på ski, Dr. Phil, og nå sitter jeg med RachelRayShow på tvNorge, og venter på "10 år yngre"....
I tillegg har jeg gjort klar smykkemannen min til fotografering, hihi.
Jeg har lett etter smykkestativ, men jeg synes de er så dyre. Så jeg fant ut at denne gamle tegnedukka mi kunne tjene som smykkemann.
Jeg har liksom lyst til å henge frem de fineste smykkene mine. Jeg har jo så (sinnsykt) mange, så jeg får jo ikke brukt de må vite! Alt for mange av de som blir liggende inne i skapet på badet. ( Det kan jeg vise en annen gang, smykke/sminkeskapet mitt, tips fra min venninne E. ;) )

Se så glad han er for å få vise frem smykker! Han danser! Olof Daniel heter han, etter den kommende prinsgemalen/kongen i Sverige. Like glad som han for dagen; med diamanter, glitter og stas rundt seg. Og en stor forlovelsesring på foten. Hihihi:D
Jeg må nesten si noe om 3 av smykkene på Olof Daniel. De 2 som henger på armene hans, og det han har rundt halsen. De er fra Pilgrim, og de betalte jeg samlet sett 300 kr for! Lykkelige meg. Jeg synes Pilgrim har mye fint, men smykkene deres er så dyre. Disse kostet ordinært 1200 kr tilsammen:D
Jeg kjøpte de da jeg og sambo var på budsjettur på danskebåten for et par uker siden. Valget sto mellom smykkene, eller å kjøpe kvoten min. Denne gangen ble det smykker:)
Tudeldu fra Maya og Smykkemann

9 kommentarer:

Rikke - fargesirkelen sa...

Smykkemannen var mye finere en vanlig smykketre!

mi-rachel sa...

kul smykkemann.
god ide.

Minmill sa...

God ide med smykkemannen. Litt annerledes enn det de fleste andre gjør. Du er akkurat som jeg når det gjelder å spore av. Da jeg var student holdt jeg på sånn som du gjør, og ble aldri ferdig. Det var svarte natta når jeg var i mål med lesingen. Jeg var hyppig gjest i kjøleskapet. Sånn er jeg fremdeles, kvier meg for å gjøre oppgaver jeg ikke liker, og hopper på noe annet istedet.
Lykke til....

Ninas Drops sa...

Å ja Pilgrim har sååå mye fint. Der var du rå lur Maya...Heller smykker som varer enn varer som ikke varer (oi) *fnis* prøvde meg med litt ordspill her gitt..
Kuli smykkemann.
Olof Daniel...? hm... snålt eller...
thi-hi-
Vær flink nå da. Husk det kan bli litt vanskelig å lese når det blir skikkelig vår i været...Bedre å være flink nå på vinteren vettu.....(snakker av erfaring her jeg).... men det er jo ikke alle som er som meg...
Ha en fin kveld da. Det blir vel tid for hjem og hos deg i kveld da....Må jo få fyllt hele dagen....
Drops sa sa...

Anka sa...

Så smart!!! Har en sånn stakkar som har blitt plassert på roterommet... men nå skal han vaskes fri for støv og fram! Til og med besmykket skal han bli:-D Takk for suuupert tips!

Ninas Drops sa...

Hello
Du jeg aner ikke om disse er å finne i Norge jeg..
Men fy fasan så fine...
Du jeg synes smykketreet ditt er fint og jeg... Jeg bare datt over de jeg fant og måtte spre budskapet litt..

Godis på en torsdag...ja ja ja....
moms moms...
Drops.

Ninas Drops sa...

Ja jeg veit.
Råbillig...
Sender de ikke hit?hm... what....
Gåkke an...
have it so long baby....
bye bye...

Anonym sa...

Tjohej!
Vilken bra ide, jag har ju två sådana hemma, kanske ska härma dig ;) Gillar verkligen ditt fina fat också, jätte bra ide! Jag målar om gammla pepparkaks burkar nu och ska se hur det funkar, kanske borde göra en i samma teknik som du, det blir ju kalas fint :D men du har nog mer skills än jag på det området. Måste spara till en ny kamera så jag kan foto ordentligt sen.

tack för all inspiration :D
Ha en fin kväll
lisa

Brit Strikkenerd sa...

A-ha, en slik mann har jeg også en eller plass, inspirert å lete etter den når jeg ser at den kan brukes til noe nyttig!:)