mandag 16. mars 2009

PutedrømEt sjal jeg kjøpte på bruktbutikk som jeg tror blir en stilig pute. Her brettet til som den puta jeg tror den blir. ( Jeg kan ihvertfall sy rett frem, så detta må jeg da få til!?!).Om det passer seg, så blir det kansje noen båndings også;)

9 kommentarer:

Briggs lekehus sa...

Tøft! Minner meg om H&M -putedesignen.

mi-rachel sa...

dette blir stilig ser jeg!

Kaspara sa...

Hei Maya
Dette blir en personlig og morsom pute!
Du klarer det med glans!
Så morsomt at du skal til Kina til sommeren. Mannen min og jeg var der sommeren 2000.Vi var to uker i Beijing. kanskje har du lest på bloggen min resultatet av denne turen; kinesiske urtepiller og graviditet.
Det var virkelig to fine uker i Beijing. Folk var så vennlige og blide. Alle hilste.
Det mest surrealistiske var å besøke den Forbudte by hvor det også var mange kinesiske turister på besøk. Mange av de hadde aldri sett vestlige mennesker "live" bare på tv. Det endte med at mannen min og jeg måtte stille oss opp til fotografering hele dagen gjennom. De kinesiske turistene var mer opptatt av oss vestlige enn den spennende Forbudte by.
På kveldene satt det fullt av folk på "Den himmelske freds plass" og spilte kort og drakk te. Det var lettest å kommunisere med de som var ungdommer. De eldre hadde ikke så store engelskkunnskaper. Spurte vi om veien spurte vi alltid de unge.
ønsker virkelig å reise tilbake en dag. Dere får sikkert minner for livet!
Ha en fin kveld!
Klem fra Kaspara

frk.B sa...

Sy i vei, dette klarer du nok kjempefint!!
Jeg har sydd noen puter, blant annet av et skjørt jeg kjøpte, og det gikk det og. Selv med så få sykunnskaper jeg har:) Gleder meg til å se resultatet!!

Anonym sa...

Hei! Skulle gjerne sendt deg en mail, men kommer ikke gjennom på yahoo-adressen på siden her. Kan du sende meg en mail til heidipet@online.no? Det gjelder en reportasje i Kamille. Mvh, Heidi :)

Minmill sa...

Hei Maya, og tusen takk for koselig kommentar hos meg. Det tar en liten stund før jeg får besøkt deg tilbake noen ganger, men bedre sent enn aldri. Jeg dukker alltid opp en eller annen gang.

Med de materialene, stoffet og båndene, tror jeg du kommer til å lage en herlig pute. Har skjønt at du sliter litt med sykdom, men kan være fint å pusle med litt hvis du klarer det.

Som du sikkert har skjønt er jeg inne i papirs klipp greia nå. Klarer ikke å slutte. Med en gang ungene har lagt seg finner jeg fram papir, saks og lim og sitter og klipper så papiret spruter. Etter jeg er ferdig med papir, har jeg lyst til å sy litt, akkurat som deg...


Ha en strålende dag, Maya, og god bedring.
Klem Minmill

alvorada sa...

Hei igjen!

Nå har jeg sendt mailen på nytt, men ser på en kommentar ovenfor her at du har kanskje allerede forstått hva det gjelder? ;)

(Jeg har vært uten PC siden lørdag, derfor sent svar.)

Tuppa sa...

Så stilig pute!
Kreativiteten spruter virkelig her i Blogglandia!

Jeg er nok blitt påvirket jeg også,det bærer mitt innlegg preg av i dag..

Sy pute du,og ha en fortsatt kreativ dag:-)

Bertil sa...

hej!
mysig blogg du har! hit kikar jag gärna in igen!
ha en riktigt bra dag!

mvh Linda