fredag 13. mars 2009

Vårlig med nytt teppe

Begynner å bli liiiitt friskere nå. Såpass frisk at jeg har kjempet meg til å ta ut de nye teppene jeg fikk av mamma og presset de inn under spisebordet. Dette medførte andpusthet og tørr hals= hoste.
Hohoho, nesten litt morsomt å være så svakelig også. Uvanlige situasjoner.
I går våknet jeg nesten uten stemme, noe som medførte synging siden whiskeystemmen måtte testes ut. Jeg har aldri, aldri, aldri hatt så sexy stemme før. Hvis man ser bort i fra at stemmen sprakk nå og da.
Og i går når sambo kom hjem fra jobb så fikk jeg påskemarsipan og Lohengrin (verdens beste sjokkis, for øyeblikket). Ikke at jeg trenger å fetes opp akkurat...
Og så er det litt komisk når jeg knapt orker å sitte oppreist på en krakk, og kroppen truer med å bekke over. Akkurat slik babyer gjør. Tjihihi.
Men mest av alt er det kjedelig å være så svak. I dag legger jeg merke til at jeg kan sitte litt forran skjermen, jippi! Da blir det straks litt mer moro. Slipper å bare ligge å stirre ut i lufta ihvertfall. Så nå kan det vel bare gå en vei: opp!
Kjenner det kribler litt i magan av å se teppet under bordet også. Det minner meg om at våren er her snart:)
Jeg har litt lyst på nye spisestuestoler. Jeg synes de vi har er litt vonde å sitte på. Men så er de så utrolig sjarmerende!
Vi kjøpte de for slikk og ingenting av noen vi overtok en leilighet av. De er visst laget av en hobbysnekker. Så selv om alle stolene har samme stil, så er det ulik tykkelse på bena, ryggstavene osv. Og det er jo sånt som jeg faller pladask for. Det er virkelig møbler med sjel. Så det er veldig vanskelig å kvitte seg med de.
Vi får se hva loppesesongen bringer. Kanskje jeg finner noen som gjør det lettere å kvitte seg med de vi har.
Maya

15 kommentarer:

Kardemomme sa...

Hei du :)Godt å høre at du føler deg bedre! Og morgendagens loppis har vi også planlagt å få med oss :)Vi har en del andre ting på programmet også men jeg håper i hvertfall at vi rekker en rask tur innom :)Det er virkelig kjempekoselig i leiligheten deres..
teppene undet spisebordet var helt knallfine! Klem fra Kardemomme :)

Nr. 21 sa...

Hei, hei! Godt du kommer deg! Høres ikke bra ut å dette av stolen... De plast-teppene er sååå fine, altså! Jeg MÅ ha et sånt, eller gjerne tre elller fire...
Håper du kommer deg på loppis i morgen, da! Og hvis ikke, kan jeg trøste deg med at jeg heller ikke kan... ;( Kan en blunke og være lei samtidlig...? Jeg skal nemlig jobbe hele helgen!
God bedring videre!

alvorada sa...

Må ikke kvitte deg med de stolene kan du skjønne! :) De er jo bare fantastiske!!! Si ifra til meg før du sender de på dynga ihvertfall, så kommer jeg og henter de ;)

Ble kjempefint med de nye mattene dine!

Kosene mine sa...

Måtte le litt av whiskey-sangstemmen din, morsomt :o)
Men ellers er det ikke mye morsomt å være syk da...godt du er på bedringens vei!

De teppene passet bra under bordet, kuli. Jeg synes også stolene var fine, hvis du synes de er litt harde kan du jo finne noen fine puter :o)

Ha en fin og bedringsfyllt helg :o)

Ninas Drops sa...

Å du er det du som har tatt energien min ja...*sukk'..hm ja jeg sendte deg jo litt gjorde jeg ikke...Akkurat nå er jeg nemlig helt skutt.. Men har jo gjort litt idag så da blir det jo bare sånn da... hihi....

Bra du er på bedringensvei kjære du...

Det ble jo så fint med spisestuebordet på de nye teppene dine...Synes stolene er sååååå fine...Enig med nr 21...si ifra om de skal ut...Da må de gjerne flytte inn i huset mitt i Hedmark...

Å Påskemarsipan og Lohngrin...(?hvordan skrives dette...hm..) smaskens digg...Du og jeg er nok like glad i godis...kunne spist dette istedet for mat jeg skjønner du...Har heldigvis en pose med smågodt som jeg har kjøpt meg for kvelden..*diggbart*...nammi nammi...

Oki, ha en fin kveld Mayamor....Kos dekk masser masser...
Klem fra Nina =)

Linetoppen. sa...

Nydelig nydelig med de teppene!
Enig i at de stolene må du ikke kaste på dynga! Det er jo så herlig med møbler med sjarm.

God helg !

Hilsen Linetoppen

mi-rachel sa...

der har du fått de fine teppene dine på plass. kjempe fine. håper du er snart helt frisk da :)

Briggs lekehus sa...

takk for tipset ang smykkene, skal sende det videre til min søster som elsker ålage smykker.

men du! SÅ flott de teppene ble under bordet. det var veldig lurt å kjøpe to.jeg nemlig også tenkt at det ene teppet mitt burde vært bredere. men kjempefint ble det.

og er du enda syk! Huff, så kjedelig da! god bedring.

Linda sa...

Så koselig du har det!
De teppene passet jo perfekt!
Herlig maleri også!
Er det du som har malt det kanskje?

Ha en fin helg!
God bedrings klem fra meg.

alvorada sa...

Jeg har sendt deg en mail :)

Tuppa sa...

Hallo! Stakkar,den omgangen du har fått nå,høres tøff ut!
Det er vel skummelt å si det,men vi har faktisk vært skånet for alt mulig som har gått denne vinteren,hverken omgangsyke,influensa,eller kikhoste har slått seg ned hos oss,heldigvis! Håper ikke noen onde makter leser dette,og gir oss alt på en gang nå da..;-)

Men god bedring ialefall,du høres jo ut som om du er på bedringen!

Tove sa...

Så fine de nye teppene dine er! Og jeg syntes også stolene var veldig fine, men nå er det jo greit å sitte godt også da, hihi

God bedring!

klem

Ninas Drops sa...

Hello godislådan.

Alakasam...kasvusj....
Takk for energi...diggbart...
Du er vel på loppis du nå....
helidggrisen...det vil jeg åååååååååå.

Gleder meg til å sjå hva du har funnet.
ha en fin lørdag kjære venn=)
drops

Ragna sa...

Skikkelig lekkert teppe synes jeg! Fargene var nydelige. Heldig du som har fått så fine tepper :-)

Anonym sa...

Hei. Jeg har også en forkjærlighet for nåleputer; gamle, nye , rare, gode, fine, søte... Men aller best liker jeg kinaput(t)ene mine. Kikk innom bloggen min og se dem: http://olliolliver.typepad.com/olli_olliver/systua/

Hilsen Olli