mandag 6. april 2009

Tinn-brett numero trois


I går laget jeg denne, og var ikke fornøyd med profilen. Men i dag derimot! Hehe, i dag så den bedre ut. Kanksje jeg bare måtte sove litt på det:)
Nok ett tinnbrett altså. 1 stk scrapark og litt porselenmaling (jeg skal forsøke å "bake" det litt i ovnen så det sitter. Spent på hvordan papiret blir da...).
Jeg syntes dette var så morsomt da jeg prøvde det for første gang for 1 måneds tid siden, se innlegg her og her, at jeg har kjøpt flere tinnbrett. Har noen flere ideeer som jeg har i huggu.
Det er så morsomt og enkelt å lage. Litt papir, lim og saks og en liten peiling på hva en skal lage.
Jeg tror jeg må finne en eller annen lakk som jeg kan pensle over til sist. Jeg vet ikke riktig helt hvor solid det decopagelimet er. Noen som har erfaring med det?
Maya
PST: MissMonday??? Om du leser dette (eller om det er andre som kjenner henne) så tror jeg du må sjekke kommentarstatusen din. Jeg har forsøkt å kommentere inne hos deg, men jeg får det ikke til. Mail-adr har du heller ikke, så kanskje, kanskje du leser dette så du får fiksa på det:)

12 kommentarer:

Ninas Drops sa...

Sjå der ja...hva er det ikke du har inni det huggu ditt ja...fin fint brett...
Kreativ jente på loftet der...nei du nåååå må jeg gåååå det bråker forferdelig her....
Drops=)
(kommer meg liksom ikke videre jeg)....Får tappe litt på det da...selvom jeg blir sittende så respektere jeg og er glad i meg selv...så slik sitter jeg...og slik går nå dagan...hi hi..o la la....

Vibeke sa...

Knallfint!!!
Me like :o)

Vibeke

Linda sa...

Hei på deg!
Brettet ble knallfint!
Flinke Maya ;O)

Påskeklem fra meg.

Ramme Alvor sa...

Likte brettet ditt V E L D I G godt, eit lite kunstverk egna på veggen!

God Påske!

Brigg sa...

WOW! DET er favoritten min til nå!! Stylish

frk.B sa...

Så utrolig kult det ble!
Du er så kreativ, og det blir jo SÅ bra! GØY!!
Du må nyte påska!
Jeg begynner ferie etter jobb i morgen,og det skal bli ubeskrivelig godt:) Nå skal jeg egentlig pakke...men det er så kjedelig syns jeg...Ja,ja god kveld!

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Så kult å få til noe morsomt av et tinnfat. Jeg står ofte på loppis og undres over hva en kan gjøre med et tinnfat. Skikkelig kult var det.

Ha en fin, fin kveld

mi-rachel sa...

flott altså.

vintagepaintings sa...

Heisann,
Så fint! Det har jeg aldri sett før - kult! Morsomt å være kreativ! Her begynner det også å spire for nye prosjekter men først er det påskeferie og fri og tid til å gjøre ingenting - herrrlig!
Ønsker deg en super påske! klem

Ninas Drops sa...

Ja a du...
Det blir party...*fnis*....
Må nok øve litt først jeg...hi hi...tar situps om dagen og...slik at jeg kan ta av meg bitte litt når vi skal til Spania i slutten av mai...*ugh*..det er ulempen vettu å like digg så godt..

Oki..nå må jeg spise frokost så svarer jeg på mail later aligator...
Drops som startet dagen med en kjærlighet...oi oi oi...ja ja..den var god...

Minmill sa...

Det brettet ble jo kjempefint. Skulle ønske jeg også kunne ha lyst til å lage slikt. Du er flink du.

Leste at Kamille har vært hos deg også. Så jo at de har vært hos Kaspara. Det blir jo spennende og lese bladet når det kommer. Regner med at du og Kaspara vil annonsere bladet dere er i. Ikke vær redd for å miste anonymiteten. Tenk bare på så bra at noen fatter interesse for det du driver med, og det er jo en pekepinn på at det du viser og skriver er flott.

Påskeklem fra Minmill

Kosene mine sa...

Du avanserer synes jeg, flotteste hittil (synes jeg da :o) )

Ble hel-lekkert!!
God påske :o)