onsdag 27. mai 2009

Kommode begynner å ta form og award

Titt tei:)
Sitter her og glor bort på kommoden som jeg pusser opp litt.
Synes den blå porselenknotten formet som en fugl er veldig søt! Om jeg ikke tar helt feil så er det House Doctor som lager de. De kommer i gult, hvitt, rosa og grønt. Og blått. En farge som passer til kommoden min tenker jeg. Gleder meg til den er helt ferdig!
Ellers driver jeg og tegner for dagen, noe jeg gjør altfor sjelden.
Har noen bestillinger som jeg skal prøve å få unna i løpet av sommeren. Jeg øver meg på å tegne portretter. Jeg blir så imponert over de portrett-tegnerne som dukker opp i gatebildet med en gang sommeren nærmer seg. Så jeg har blitt inspirert til å prøve selv. Hoho, det er dritvanskelig! Veldig morsomt, men jeg sitter i 5-6 timer med et bilde, og da er det enda ikke ferdig. Jobber mye med å få det 3-dimensjonalt, og det er jammen meg ikke enkelt. Bøyer meg i støvet for portrett-tegnere i det ganske land!
Noen har spurt etter en titt på de jeg tegner, så her kommer et av de første jeg tegnet. De jeg jobber med nå kan jeg ikke vise frem.


Og så har jeg jammen meg fått award! Tusen takk til koselige Maligma, wee-heee! Snille jenta har gitt meg denne:


Disse bloggene investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold.Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne tekste på utmerkelsen deres."
Jeg aner ikke hvem jeg skal gi den videre til, det er så mange som dukker opp i hodet mitt. Så jeg gir den likesågodt til alle på blogglista mi jeg (og der skulle det enda ha vært flere!)
Klem
Maya

11 kommentarer:

Ludo Land sa...

fin knott. hvor har du kjøpt den? Jeg elsker house doctor, men sliter litt med å finne butikker som selger greien dems.

Brit sa...

Kjempe lekker knott, den vil stasje opp komoden det er jeg sikker på. Gleder meg til å se det ferdige resultatet:)

Ninas Drops sa...

Jepp..flott knott..
Jeg liker disse såå godt.
Ha det kuli på jentepratetur=)
Men du..så flink du er til å tegne..Ja det vet jeg jo allerede fra før av da....Kunstneren vår..
Jepp...det er mye jeg ikke visste at jeg likte..og deriblant ugler..ha ah...man blir veldig påvirket her inne...Får liksom blikket opp for ting man ikke visste at man likte..
Jepp, reiser til fredag, ska først til Moss frem til søndag...så farer vi før dagen er begynt fra Gardermoen til Allicante..så til Torrevijeija...Yoho..
Nå nærmer det seg vel snart avreise til Kina for dere også=)
Drops

Janne i Fagerlia sa...

Tror du har store evner som portrett-tegner. Dette er jo kjempebra!

Kristine sa...

Oi - ikke dårlig bilde da!! flink er du ;-) jeg er skikkelig hekta på fugler i interiøret...ser jeg noe med fugler på er det langt på vei solgt til meg altså, hehe!
Blir spennende å se hvordan kommoden blir til slutt da!

Ramme alvor sa...

Du er flink å teikne. Har teikna min del av mindre vellykka portrett, det er jammen meg ikkje lett. Er teinkinga berre ein hobby eller satsar du meir proffesjonelt?

Britt

Lycke sa...

Hej goa Maya!!! Vad du är duktig på att teckna också!!! Du har ju hittat liv och rörelse i bilden du gjort, nog tycker jag allt att du lyckas med det tredimensionella jag!!!
Har tecknat mycket själv förut, och kan få det ganska ordentligt likt, men det är det där du säger, att hitta djupet...det är så många dimensioner i att lära sig den här konsten, har alltid också imponerats av gatumålarna..

Men nu var det länge sen jag tecknade, hinner ju inte med allt, för få timmar på dygnet tycker jag, så jag är väldigt imponerad över hur mycket du hinner!!!
Finfina knoppar de där också!!

Kramhögar Lycke

Mari sa...

Du altså, din luring! Så du har visst om meg hele tiden uten å si noe?!? :)

Gleder meg til å se hele kommoden altså :) -og jammen er du flink til å tegne!!

Hils A, så må dere ta dere en tur innom hvis dere er i Lhmr :)

Klem

Solrosa sa...

Grattis med award!

Gleder meg til å se mer av tegningene dine!

Solrosa

Ludo Land sa...

på sprell altså, jeg var innom der for en uke siden vell ca, da så jeg ingen slik knott, kanskje man må lete litt. men da skal jeg se om jeg får til en ny tur til løkka snart. Ja rastro hadde ikke jeg heller hørt om før jeg så at surferosa mariann fortalte om den i et intervju en gang for lenge siden, da lette jeg meg frem til den, den ligger liksom helt for seg selv på carl berner, så man må liksom vite om den får å finne den.

Kosene mine sa...

Jeg skulle ønske jeg var like flink som deg jeg da, hadde holdt det! :o)

Den knotten var supersøt, kommer nok til å bli fin den kommoden der med sånn søt liten pippepynt på!

Kanskje jeg skal gjøre meg ferdig med min kommode snart...