torsdag 21. mai 2009

Sommerkjoler og båttur

Sommerkjolene er på plass, søte og sommerlige.
Fine farger og mønster. Litt sånn japansk/orientalsk over de synes jeg. Den blå er HM, mens den rød kjøpte jeg på UFF til under en hundrings...det er likanes:)

Dagen har ellers gått til restituasjon...øhh, heter det det? I såfall: sambo og jeg har prøvekjørt båten på fjorden! Haha, se så flink jeg er til å kjøre da. "Look, one hand!!":D
Sambo kjøpte Jalla-jolla (mitt forslag til navn, men jeg tviler sterkt på at det går gjennom) i fjor høst. Så dette er første båtsesong, og forhåpentligvis ikke den siste. Jeg skulle vel helst ha liggi i fronten på båten i bikini (da hadde jeg nok ikke vist bilde...), men været påkrevde en ulljakke. Nå later jeg meg, og har ennå ikke klart å lese de 3 bladene jeg fikk i posten i går. Da vet jeg hva jeg skal bruke kvelden på:)

Sayanoraaaaaaaaa!
Maya:P

14 kommentarer:

lycke sa...

Hejsan Maya!!! Vad jättehärligt det där såg ut då!!! Ååååå, önskar vi hade en båt..mannen drömmer om en segelvariant...så en vacker dag så!! Vi har hamn här där vi bor och står redan i kö...sååå...
Är det du som kör? Hihi, trodde allt att du var mörk...tittar ju så ofta på presentationsbilden din...men du ser söt ut ljus också!! Suprafiina klänningar också! Ha un underbar kväll..

Kram Lycke

Janne i Fagerlia sa...

Så fine sommerkjoler du har sikret deg. Lekkert med blomster og friske farger. Da er det bare å håpe på at sommervarmer kommer .........

Ha en fin helg uten tanke på eksamen og skolearbeide!

GundaM sa...

Så vakkert hår du har !!!!

Og deilig emd eksamensfri, kos dæ!

Forførende Farger sa...

Ohh yess, jeg husker godt de putene jeg spurte etter. Så lenge den var turkis, sitter den klistret i min noe selektive hjerne ;-) Flotte putebilder du la ut i et tidligere innlegg. Jeg har putemani, så slike ting går jeg ikke glipp av.
Heldig dere som har egen båt og kan nyte sommeren på sjøen. Det så unektelig fristende ut det bilde du la ut av deg som styrmann.
Ha en fin langhelg!
Klem

Anonym sa...

Hei! Gratulerer med overstått eksamen! Du har all grunn til å være veldig stolt- jeg er imponert!! Ønsker dere begge en god helg- kos dere. Må si jeg gleder meg veldig til å bli med på båttur når det blir litt varmere- det så jo bare utrolig deilig ut. Hils kapteinen! E

Mina sa...

Så fiiine kjoler!! Har du kjøpt den fra HM der nå? Jeg og vil ha!:) Og så koselig med båttur! Sommeridyll! Med eller uten ulljakke;)

God helg, Maya!

Klem fra Mina:)

kaspara sa...

Hei Maya
Herlige bilder! Sikkert befriende etter eksamenslesing!
Bladet er i butikkene på mandag.
Ja, den kommoden på forsiden er hjemmehørende her.
Heldigvis var det som var skrevet greit. Redd for en banal overskrift som: Kaspara 44 er i en bloggboble" .
Tror din artikkel blir veldig bra jeg, og gleder meg til å se og lese!
Ha en fin helg til lands og til vanns! Klem fra Kaspara

Briggs lekehus sa...

Nyyydelige kjoler!! Hvor fant du den blå? Må være superherlig med ferdig eksamen. aller beste tiden ved studentlivet:-)

oj! ifølge kasparainnlegget er dere ute i butikken påmand? da er det løp og kjøp!

Lima sa...

Hei hei!
Så deilig å være ferdig med eksamen, da er det bare å nyte de neste månder på det fulleste :) Men det blir jo nok enkelt med en så lekker båt og alt ;)
Nydelige kjoler du har kjøpt deg også!

makiato sa...

Den röda klänningen var speciellt fin tycker jag.

Mari sa...

-og her er jeg altså, Mari. Men det visste du kanskje?

Linda sa...

Du blir nok fin og fjog i dine fine sommerkjoler!
Herlig med båt da!

Nyt helgen!
Klem fra Linda

Frk. Maya sa...

Tusen takk E.:) Det var så sinnsykt godt å være ferdig med den ekle eksamen. Takk gud så slipper jeg å lese kvantitativt ever!
Vi snakka om det når vi kjørte at vi måtte få dere med på båttur. Det er så idyllisk ut på fjorden. Vi må finne en finværsdag så vi kan være ute mange timer:)

Maya

Marias skriblerier sa...

Så herlige kjoler!!!! Likte de bare supergodt!!!