tirsdag 21. juli 2009

Studio Ditte

På en liten surferunde fant jeg frem til Studio Ditte. Et nederlandsk designbyrå. Jeg falt bl.a i spader for tapetene deres. Jeg har tatt meg den frimodighet å samle bildene på kollasjer, men for å se produktene bedre gå inn på siden deres:)

Tapet med bilde av gammel plank og gamle blonder og bånd. Brukes både på vegg og møbler. Jeg likte retrobordet og knaggene godt. Kan godt ha de hjemme hos meg:)


Tapeten med blonder/bånd er en absolutt favoritt...sukk...vil ha. Bare en liiiiiten bit.
Og gjerne en slik emperor-stol også......eller en emperor-benk kanskje...
...eller et varmt og godt golvteppe av filt...
...eller en bokhylle med knagger som kan brukes både til bøker og henge pynt på...

7 kommentarer:

Minmill sa...

Hei på deg frk. Maya. Sånne møbler av gammel ved så jeg i en butikk nede i København. De brukte skjenk og bord som innredning i en klesbutikk, og dette var i et dyrt område.

Jeg husker ikke sist jeg la igjen kommentar inne hos deg, så hvis jeg gjentar meg selv så er det det ikke meningen. Jeg har vært innom deg vet du, men ikke alltid at jeg legger igjen noen ord.

Etter inspirasjon fra deg så har jeg handlet meg fargerike lotusblomster i København. Der hadde de en butikk som hadde allverdens farger.

Og hvis je ikke har skrytt av lokkene dine før, så gjør jeg det nå. Det var en fantastisk god ide, men jeg skjønner ikke helt at de henger fast med noe kitt. Kan du henge tunge ting på dem også? Speilet du har sprayet ble også fantastisk flott. Gøy å være innom deg Maya. Ønsker deg en fiiiin dag videre. Klemmer fra Minmill :))

Lycke sa...

Men haloj, vad kul o höra från dig med...!!! Är ju helt ok att bli blogglat på sommaren...man SKA bli blogglat på sommaren..inte sitta med sin bleka snok framför slikt, som jag ju gjort så mycket, hihi...

Thanx gois...ja, det var mycket man kunde använda till settekassen kom jag på, hihi..började snegla på servetterna också, hahahaha..men de fick som tur var inte komma med..skulle sett ut det!

Nej, jag har faktiskt inte vart in hos smilerynker..kanske nån gång för evigheter sedan då..men nu måste jag ju strax kika in när du berättar om tapeterna..ojoj..farligt farligt!!! Tänkte tapetsera lite möbler jag...de kan man ju flytta eller lätt göra om ifall man blir less tänkte jag...

Vilka kuliga grejer du hittat här också...gillade bandtapeten jag med..måste kika närmare på det fina du grejat här nedanför...

Kramhögar Lycke

Janette sa...

Ja, værsågod! Bare å komme på besøk! Hihi!!! Takk for kooooselig kommentar hos meg!

Natta!

Klem fra Janette

mi-rachel sa...

å ja...mye fint her.

Kristine sa...

Hei :) så bra du tok deg tid til en liten bloggerunde...er jo så masse fint å se og lære på mange forskjellige blogger!
Skikkelig stilige tapeter du viser her ja...den med gammle planker på var min favoritt!! KUL!!!

Reiseforsikring er nok ikke dumt...i alle fall i Kina, hehe! Har jo sett de der europeiske reklame-filmene; "left leg?" "right" "no, left leg" "yes, right"...hehe! La oss håpe du ikke får bruk for den, men kjekk å ha om noe skulle skje ;-)

Siv skal bli til tapet i løpet av kvelden! Håper jeg får tid å henge den opp i kveld...kjedelig med fargen, men til slutt fant vi ut at det må bli tapet ja! Krysser fingrene for bra resultat ;-)
klem

alvorada sa...

Ho-ho, nei er nok ingen bissevov, selv om mannen sikkert ville vært overlykkelig for det :) Nyanskaffelsen er faktisk ikke levende, men har veldig sterk personlighet!
Stilige ting du viser her, må inn på nettsiden og utforske tror jeg :)

Og du, skal du til Kina?

Nr. 21 sa...

Hei du, Maja på loftet! Bentes boutique ligger på Bjølsen, men det var nok bare flaks at jeg fant den lille muggen der, det er en slags garn-sy-hobby-butikk....