tirsdag 29. september 2009

Sorte elementer

Jeg slår et slag for det sorte i denne hvite bloggverden. Sort er alt for sjelden brukt synes jeg. Skulle ønske jeg var flinkere til å bruke det i interiøret og skape slike kontraster og spill som i bildene under. Noen er fra Flickr, men de fleste er fra det danske BoligMagasinet. Det interiørbladet er min favoritt, bortsett fra Rom123 da. Det er dejligt at være norsk i Danmark! Også på interiørfronten, hihihi.
De første er fra Boligmagasinet.
 

 E.Harlou1 familieMDFE.Harlou3 StinaLegene SS2 SS1 SofieSimonsen
Fra Flickr:
A.SelenSelcuk A. Selen Selcuk/Flickr

Decorology Decorology/Flickr
3343923499_d8d99429b6 Mawphoto/Flickr
Rorisaprita1 Rorisaprita, (Kilde mistet)/Flickr

3100137979_2e36ff10e9_m
Plastolux/Flickr

Maya

9 kommentarer:

Harmonisk lykke/Christine sa...

Det er kjempe lekkert med sorte innslag i interiøret, men av en eller annen grunn tør jeg ikke å bruke sort veldig mye. Mørkegrått føles mye safere ut, av en eller annen merkelig grunn :)
Ha en fin dag!

Anna sa...

Svart er stilig, men litt skummelt også! Krever jo litt mer lys enn med hvite møbler. Jeg har akkurat vurdert svarte trekk til ektorpen min, og i går kveld kjøpte jeg til 2-seteren for å teste. Vi har liten avlang stue med bare vinduer på den ene kortsiden. Men det fungerer, må bare holde det andre i lyse toner så det ikke stjeler alt lyset i rommet. :)

Lindas hus sa...

Elsker svart og har en stue som er innredet i svart og hvit! Liker forresten bloggen din veldig godt! Alltid inspirerende å komme hit. Linda

Pink Lady sa...

Tusent takk for inspirasjon!

Jeg må nemlig belage meg på å leve i en sort/hvit stue framover. Min kjære har alle møblene sine i disse fargene.. :)

Klem Pink Lady

Scandinavian Retro sa...

Sort er en undervurdert farge (hvis man kan si det er en farge...) i interiøret. Kjempefine bilde du viser (har også Boligmagasinet som favoritt). Ha en fin dag!

edda sa...

Gjør seg absolutt med sorte detaljer i interiøret......
ha en fin dag
klem edda

Minmill sa...

Hei på deg Maya. Så flotte bilder med svarte detaljer du viser. Jeg har registrert at det er på vei mer og mer svarte detaljer i interiørverdenen for tiden. Det er jo mulig det er litt befriende etter alt det hvite vi ser over alt. Men du tilhører jo kategorien fargerik du.

Jeg var innom bloggen din i går kveld, og så på alle de fine innleggene du har laget i det siste. Jeg liker alt du viser fram. Den keramikken fra Nina Invorm var jo helt fantastisk.

Fikk også et inntrykk av at du burde vært med i 71 grader nord, for du høres ut som en tøff dame. I går kveld måtte 5 av mennene som var med i programmet hoppe i fallskjerm, så da tenkte jeg på deg, vettu.

Ha en fortsatt fin dag du.... klem Minmill

mi-rachel sa...

så enig. sort er en knall fin og lekker tøff kontrast i interiør!!

Kosene mine sa...

Så mange flotte bilder! Men jeg forelska meg helt i det ene. Absolutt og totalt forelska!!

Mawphoto/Flickr bildet, med den hvite halvsirkelsofaen og den oransje runde sofaen...sukk...bare se på den rosa hunden oppå pleksiglassbordet, åh åh åhhhh.. Dette rommet oser klasse og humor på en gang, og slikt liker man jo :o)

Når jeg bare blir stor, hihi

Okidokikaraokee! Dette var siste innlegg fra denne frøkna i kveld. Du kommer til å lure nå, på om jeg har fått skrivedilla, hihi...men sånn går det når du viser frem så mye fint og jeg ikke har fått vært rundt på en stund.

god natt.