lørdag 26. september 2009

Søt keramikk

I et av bladene jeg leser sto det om den britiske keramikeren Virginia Graham. Jeg er veldig glad i skåler og kopper og fat og alt annet i den kategorien. Og disse synes jeg var skikkelig søte. Oser nostalgi! Hun har ikke noe utsalgssted i Norge dessverre. Men jeg tror det skal  være mulig å lage noe lignende selv med papir decopage og evt. porselensmaling på tube for den lille jernkant-linjen under blomstene. Jeg skal i hvertfall teste det ut:)  
Jeg har også vært på loppemarked i dag, og kommer tilbake med loppefunnene. De må bare legges og settes på plass først:) Her er det "Skal vi danse" for alle penger. Håper dere har en fin lørdag alle sammen!

klem fra Maya

6 kommentarer:

Kristine Dall sa...

Disse var nydelige! Gleder meg til å se din variant :)
klem

Janne sa...

Så fine!!! Disse har jeg aldri sett før. Håper du lager noen som vi får se etterhvert, sikker på at det blir nydelig...
Her danses det også; heia Karsten!

edda sa...

Disse var jo bare helt skjønne...har aldri sett dette før...men som du sier det kan vel lages etterligning...med porselensmaling og litt deoucopage....så da er det bare og vente og se hva du får til.....og er spent på hva du fant på loppemarkedet....
ha en koselig lørdagskveld..
klem edda

Landstil sa...

Oi, de var kjempe søte! Kunne virkelig tenkt meg noen slike ja :)

Kosleig blogg du har!

Klem ANette

Blandet loft sa...

Åh de vasene var bare knas!! Mye fint altså. Gleder meg til å seloppefunnene, hihi :-) Alltid gøy å se.

Ønsker deg en fin søndag Maya

Lycke sa...

Uunderbara!!!!! Har funderat på att göra decoupage på skålar! Superbra idé med porslinsranden!!! Älskar alla dessa du visar goa Maya...riktigt ögongodis!!!
Decoupagade en liten spegel igår och några fler kakel - är ju såååå roligt att man blir helt beroende av det, hiihi...vaarning!!!

Ojs, nu ska vi äta frukostgröt...kikar in igen senare!

Morgonkramar Lycke