mandag 26. oktober 2009

Brett og fuglelampe fra markedet

Jeg er så fornøyd med markedsfunnene som jeg gjorde i helgen! Det er ikke ofte jeg føler at jeg gjør funn, men denne gangen har jeg virkelig det. Det nydelige grønne brettet under her betalte jeg 20 kroner for. Jeg har forsøkt å vaske det, men det må nok vaskes (skures) en gang til. Det passet så godt sammen med Kina-mannen og de blå stearinlysene synes jeg. Jeg ble virkelig fornøyd med den kroken av stua nå:) Sambo er veldig glad i både Kina-mannen og brettet så jeg håper han også liker det når han ser det i kveld.


I tillegg fant jeg denne herlige lampa! Tjohoooi! Jeg har lett etter en lampa a la dette i evigheter. Den er veldig spesiell, men jeg synes den er spesiell på en fin måte. Og så er det så herlig å finne noe som man faktisk har ønsket seg lenge. Det er ikke en lysestake selv om det ser slik ut. Jeg har bare tatt ut lyspæren, og erstattet det med et stearinlys. (Ledningen er ikke i, og det er papir under for å beskytte det elektriske). Stikkontakten passer ikke i kontaktene her, så den må byttes. Mens vi venter på det fungerer lampa godt som lysestake.
Det ser ut som det er rødt på lampa, men det er egentlig rosa. Det kommer ikke så godt frem på bildet her ser jeg. Det eneste som er litt dumt er at jeg sliter litt med å finne et sted hvor den kan stå. Akkurat nå står den på høytaleren. Men jeg er ikke så glad i å ha ting stående oppå der...Jaja, jeg finner nok ut av det:)

Jeg takker så mye for alle de fine kommentarene på blomster-putene mine. Jeg rekker ikke over å svare alle og gå inn til dere. For tiden er jeg i en vanvittig kreeringsmodus. Så når jeg kommer hjem fra skole og jobb er det maling, sying og stæsjing tiden brukes til. Jeg koooser meg slik! De siste ukene har virkelig vært av den kreative art, og jeg nyter det så lenge jeg kan. Snart må jeg fokusere enda mer på skole og jobb, så tiden jeg har nå er dyrebar føles det ut som:)

Håper alle sammen har en herrrli mandag!
Og før du vet ordet av det så er jeg plutselig innom igjen, hihi

Skapende Maya:)

15 kommentarer:

Frk lykkelig med farge sa...

Utrolig stilig lampe, skikkelig samtaleemne når du får folk:-)Skjenken jeg har på kjøkkenet kastet jeg meg bare over på fretex, hadde vært på utkikk så lenge etter noe lignende og ble lykkelig da den stod i stuen klar til å males. Vi måtte sette bort ei hylle fra ikea, men det var så vert det.Så jeg anbefaler å bare slå til på slike møbler, de blir bare vanskeligere og dyrer og få tak på:-)

Ha en flott mandag du også.
Fra Ann Kristin.

Via Gluck sa...

Så kul lampe! Skikkelig kitchy! Brettet var også fint, med nydelige farger.

Ninas Drops sa...

Hello babe=)
- kom kurven hel frem?..hm? hm?
Hooi, for en kuli lampe..ja den var så spesiell at den var litt kuli altså=)
Også det fine fine brettet da.. smæshing sammen med kinamannen...
OKI, skulle vært kreativ i hele helgen, men har heller pratet, pratet pratet med en venninne som var på helge besøk jeg gitt...laget 4 papir stjerner og det er å anse som sååå lite at det ikke er bloggbart en gang...tror jeg da..hihi.
Stor klem fra Hedmarken til deg i allefall.
Klem klem
Drops!

Hana sa...

Veldig fin lampe!! Elsker fugler!:)

Frk. Fosli sa...

Som du vet så digger jeg stilen din. Og de nye funnene skled rett inn i ditt fargerike univers :)

Nyt kreativiteten - blogge kan du gjøre senere =)

Kristine sa...

For et brett!! og for en lampe!! heldige maya!! virkelig flotte funn ja..er så herlig når man finner noe bra på loppis, som man har lett etter lenge :-D
jeg vet så godt hva du mener med kreativt-modus..og bare nyt det!! Min erfaring er at det gjerne kommer over en plutselig, og like plutselig forsvinner det ;-) hehe...ha en flott tirsdag! klem

Tove sa...

Kan ikke skjønne annet enn at kjærsten din ble fornøyd i går:) Kjempefint med det brettet akkuratt der, og et nydelig brett i seg selv:) Og lampa var kjempekul, også som lysestake. Nyt den kreative perioden!
klem

MiaNostalgia sa...

Åh - det brettet var knallfint! Så heldig du var som fant det!
Ønsker deg en fin og kreativ uke.

Pink Lady sa...

De hadde Rafens her i Bergen, men den forsvant etter et år eller to. Og den er savnet!!!

Kan jeg ikke ha sett slike lykter på kremmerhuset også? :)

Janne i Fagerlia sa...

Du er så flink til å se hva som passer sammen. Dette gjelder både form og farge....

Christine sa...

åååh! du er nok ikke den eneste som har vært på leting etter sånn lampe.. finner aldri en jeg :( men knallkul den du hadde funnet altså, håper du finner en fin plass å plassere den på :D det fortjener den virkelig!

Kardemomme sa...

Innmari fine ting du fant i helgen!!! Det ER så moro å se hva andre finner også og jeg synes du var ekstra heldig denne gang! Både brettet og lampa var jo helt knæsje!!!Jeg elsker sånne lamper og hadde også kastet meg over den :))Brettet var jo sååå lekkert i fargene!!! Jeg gjorde også nye kupp i helgen og syntes det ble en verdig avslutning på sesongen hihi!! Jeg skal bort de kommende to helgene så jeg får nok ikke med meg flere loppiser på en stund..Men jeg har vært heldig to uker på rad og da kan man vel ikke be om noe mer ;)Ha en fin kveld videre :))

Ninas Drops sa...

Hallaien..
Stakkars sjuklingen....
Joa..dyr å dyr....pip....600....å fysjom..dyyyrt....Men ai ai ai så kul...den staken min. Liker det å blande dyrt og billig jeg...
Men hysj...ikke et ord til Hr Drops om detta...han aner ikke at den er ny engang...han tror det er noe jeg har spraylakket fra bruktbutikken vettu..ho ho...

Turte ikke fortelle han om den da jeg nettopp da hadde vist ham en kanin lampe til 800 kr som jeg hadde kjøpt i dag også...Og han vettu bare.....800 KR???? ER DU GAAAL..og jeg vettu bare tilbake...Jepps...CRAZY!!! hihi..

Kjøpt på Fruens Vilje i Lillehammer..
Oki, skynd deg å bli frisk slik at du ikke er syk på bursdagen din da..kjære du.
Klemsi klems.

Anonym sa...

HURRA for deg i dag! Håper dagen blir flott, og at du ikke feirer med måte!! La det svinge, og hils mannen. Håper vi sees veldig snart kjære deg. God helg og enorme klemmer til deg på dagen din! klem i fleng, Eline

Beate sa...

Åhh, såå misunellig ;) Den lampa sklir rett inn i porselensfugl-samlinga mi!! Nyt den, du er heldig:)