fredag 16. oktober 2009

Røyking er kult!

I hvertfall på plakat, hahaha. Hverken jeg eller sambo røyker, så det er ikke det at jeg ønsker å slå et slag for røyking. Men da vi var i Kina for noen uker siden, ramlet vi over en plakatbutikk. Det er nok fotokopier av gamle plakater og ikke ekte vare. Men vi digget de. Vi digget de så mye at vi kjøpte 4 stykker. Og dette er en av dem. Det var sambo som falt for denne. Det var vel egentlig slik at han oppdaget plakatene først, og kjøpte denne ene. Jeg kjøpte 3. Jeg hadde problemer med å bestemme meg, hihihi. Sto lenge og vel og dvelte og myste for å liksom kunne se hvem som virkelig var finest. Til slutt innså jeg at slaget var tapt og kjøpte likesågodt alle 3. De kostet meg 30 kroner, og det var ikke så ille. (En av de andre plakatene er blogget her).

Jeg likte den lille samlingen med klart glass sammen med plakaten og skjenken. Som den observante leser ser så har jeg ikke knotter på skjenken enda. Den har stått uten i 2 år. Jeg finner ikke noen jeg liker. Jeg vil de skal være litt røffe, kraftige i metall/jern. Om noen har noen tips er det bare å si fra!
         
Det går trått med blogging og hobbykos med denne dobbeltarbeidende dama. Men jeg tusler litt rundt her i leiligheten, og leker meg litt med småting og stæsj. Kommer bilder senere, jeg må bare bli ferdig å leke:)

Leke Maya (hahaha, ikke i form av Lek-Linda nei...;D)

13 kommentarer:

Anonym sa...

Hurra for deg! Nå har jeg gledet meg til innlegg i laaange tider (føl presset!!), og i dag var det fine bilder og fin tekst, igjen! Gleder meg til å se deg imorgen, vi har planlagt en fin liten guide for dere- og ha lommeboken klar, for du skal få se favoritt-skrot-sjappa!! Og der har de i lange tider hatt serviset vårt stående (gult vel og merke...), gled deg! Vi sees og hils A så lenge. Klem, Eline

Frk. Maya sa...

Hei på deg Eline!
Gleder meg til i morra jeg også, og er aldri så lite spent, hihi. Lurer virkelig på hvordan denna byen er som vi vurderer å flytte til. Siste vakta jobbet jeg med en fra byen, og han skrøt masse. Han sa også det krydde av bruktbutikker, bare det er jo grunn nok for meg å flytte! Hihihi:D
Me sjåast!

Janne sa...

Regnet med det ikke var røyking du slo et slag for :)
Men flott plakat da!

Briggs lekehus sa...

Kjempeflott.plakat og sjenk! stilig:-)

Janne i Fagerlia sa...

Skjønner godt du kjøpte alle tre plakatene - råfine. og denne siste du viser passer svært bra til den grønne kommoden. Jeg har også hatt et lite knottproblem nylig, og det endte med at de fikk makeover i decoupage.

Ninas Drops sa...

hello=)
jepp...lamper har jeg også fått helt dilla på...Frem til for inntil to år siden eide jeg/vi en tror jeg...men nå....maaange mange fine..herlig vettu.
Digget plakaten din da...røyk i vei..hoho... Også til den flotte turkise sjenken din da..super nais..
Ser du har lagt ut ønskeliste under her...tror jeg bare kopierer din jeg da..hoho...DIgger alt du viser her vettu...
Men du...den brødkurven i lyseblå...den skal du få av meg...husker jeg har nevnt det en gang...oki, jeg tar den frem fra skapet og setter den på kjøkkenet, så kanskje den finner sin vei til kjøkkenet. SÅ da kan du krysse av en ting ihvertfall. Tror det skal bli en knallfin jul i år jeg.
Tuddelu..min man eh..samboer skal tapetesere kjellerstuen...får hjelpe han jeg da. Det blir gult...litt rar tapet, men jeg håper det blir kult.
Ja vettu..jeg holdt på å ta med meg alle møblene jeg...hadde jeg ikke hatt med Hr Drops så...grr...Tenkte på deg også faktisk...skulle fått det vettu...grrr...ja ja...ikke noe å gråte for nå...men neste gang ja da lar jeg ikke sjansen går fra meg...I promise.
Klem klem
Her blir det godislådan hele kvelden ut...akkurat i din og min ånd det vettu..
Drops

Ninas Drops sa...

...finner sin vei til postkassen var det jeg skulle skrive...jaja...

Minmill sa...

Juhu, og takk for besøk hos meg godeste Maya. Herlig at du liker mine dekkede bord. Når man ikke har så mye nytt å vise så blir det jo av og til litt reprise. Spisebordet vårt er ikke Norden fra Ikea, men det kan ligne. Bordet vårt kan bli 4,5 meter langt og det er helt enestående. Patenten er genial og jeg kunne jo nesten ha laget et innlegg om det så du kunne sett. Vi har en stue som er nokså lang og det er veldig morsomt å kunne dekke på samme bordet til over 20 personer.

Ikke vær lei deg eller ha dårlig samvittighet for at du ikke får blogget så mye. Du må ha bloggingen som en overskuddshobby. Jeg har ikke laget noe nytt jeg heller de siste dagene, og det er fordi jeg ganske enkelt ikke har noe nytt å komme med, og fordi jeg er flat i batteriene akkurat nå. Får bruke helgen på å lade opp batteriene igjen.

Likte godt de kinesiske plakatene selv om jeg er helt antirøyke dame selv. De hadde en tøff og røff look, og passet bra inn hos deg. Det var så tøft det skapet uten knotter. Ser hva du mener når du sier du vil ha kraftig metallknotter. Kan dessverre ikke komme på noe i farten, men sier fra til deg hvis noe dukker opp.

Klemmer fra Minmill

Sanne sa...

Hei, du som har en så nydelig blogg, jeg ville vært beæret om du ville låne noen bilder av meg :) takk for at du spurte, og værsågod :)

Liker bloggen din kjempe godt, du er kjempe kreativ.

Rikke sa...

Røyking er kult, og sjeken er fantastisk fin :D

SavanneTreet sa...

Heihei!
Så fint bilde- passer perfekt over kommonden!! =)
Ha en kooooselig Søndag!! Hilsen M

Lycke sa...

De är så härligt när du tusslar runt lite och tusslar ihop något ibland - alltid lika kul att se oavsett hur litet du hinner..puss...! Håller med dig om att klart glas och lite ruff passar i sammanhanget här - men vet ej var du ska hitta de perfekta knopparna - har också lite svårt hitta perfekta knoppar...!

Kramhögar Lycke

salige lavendel sa...

Jeg falt pladask for den skjenken!!! For en farge og fasong, helt nydelig.