torsdag 25. mars 2010

Påske inspirasjon

Jeg ble sittende å suse litt rundt på nett under en av lesepausene mine, og havnet til slutt på sidene til Martha Stewart. Der ble jeg sittende en stund! Disse inspirerende bildene oppslukte meg, og for den som har tid: gå inn på siden hennes for beskrivelser på hvordan du kan pynte egg, dekorere påskebord, kurver og mere til. Mine favoritter er de blå eggene, egg-girlanderet, samt det nederste bildet.

Generelt sett er jeg mer "julete" enn "påskete", så påskepynten er som regel skral. Men i år blir det ekstra lite siden vi både skal bort i påsken og fordi vi flytter ut halvparten av det vi eier og har. Det er snart på tide at takstmann og fotograf kommer på besøk, og da må det være rent, luftig og bort med alt dill-dall.
Hva med dere, pleier dere å pynte til påske eller ikke?

Maya

14 kommentarer:

atinybitofheaven sa...

Her reiser vi bort så det blir lite pynt:-)

Men hadde vi blitt hjemme skulle jeg ha pyntet akkurat slik som på bildene her :-) :-)

ha en vakker kveld .-) klemmer

Lindus sa...

Så mye fint!! Og så gøy blogg du har :)
ha en fin kveld
-Lindus :)

Miss-handy sa...

Heisann:)
Kjempefin den Nude-malingen din!! Fikk malt en billy-hylle med den....(men ikke lagt inn noe bilde. Litt blogg-lei for øyeblikket:)
Jeg har en stilig lampeskjerm, rosa med sølvstriper, i glass fra 50-tallet, og malingen din var helt identisk med den!!!
Mega, mega stilig. Skal nok bruke mer av den:)
God påske!!:)

Pia sa...

Jeg pynter vel ikke så voldsomt til påske...Den påskepynten du hadde funnet bilder av her, var jo flott, da! Likte de blå eggene!

mi-rachel sa...

jeg pynter bittelitt til påske. ungene syns det er litt stas:)

Avdelingen sa...

Mye fin inspirasjon her ja!

Janne sa...

Nydelige Martha-bilder:)
Pynter generelt lite til påske, men i år har jeg laget påskeegg til å henge på ferskentre-grenene mine. Egg, servietter og perler..enkelt, men fint:) Ta gjerne en titt på prototypen på bloggen min:)
God påske!

Janne sa...

Trikset er å kjøpe "egge-sug" på Panduro...der er det med et egge-skrujern som lager perfekte hull! Rimelig og enkelt;)

Sylke sa...

Har vært på siden til Martha Stewart mange ganger, der er det masse inspirasjon å hente. Pleier alltid å se på "Craft of the day".

Pynter ikke mye, verken til jul eller påske, men litt blir det da. Akkurat nå hekler jeg flere og flere av mine "tøffinger" som jeg henger opp i bambuskvistene...

Ønsker deg en god helg!

Kathrine sa...

herlige bilder her da ;)
kunne ønske jeg var en påskepynter... jeg er ikke det !
Men - vi har jo en liten gutt i barnehage for første gang en påske ... så noen barnelagde kyllinger og litt karse har vi da ;) hihi

mette sa...

litt pynt er bra, men ikke for mye nei:) dette her var jo masse bra inspirasjon!! helt nydlige bilder!!god påske:)

pauline sa...

så fine bilder, og for en fin blogg du har! (snubla akkurat over den..)

pynter vel ikke så mye til påske jeg heller, men det blir gjerne en del vårlige blomster, og noen få høner og påskeduker. syns det er en fin anledning til å variere dekoren i hjemmet litt =)

till-vidas-ara sa...

Härliga inspirationsbilder du funnt!
Vi har inte mycket påskapynt - men det blir nog lite mer än vanligt till påsk här, tror jag, eftersom jag blitt alltmer förtjust i gult :))) Har lite planer som nog kommer upp till vekcan!
Ha det gott :)

Kramar Lycke

atinybitofheaven sa...

Innom for å ønske deg en SUPER påske :-)

klemmer