tirsdag 13. april 2010

3 små skatter (på soverommet)

I dag har fotografen vært hos oss og tatt bilder av leiligheten til salgsprospektet. Loftet er hvitt som et laken, hoho, ihvertfall i forhold til hvordan det pleier å se ut. Så da fotografen dro benyttet jeg det blanke lerretet til å legge frem skatter fra foreldre til sambo, samt en liten loppisskatt:) Vel, det er bare bollen og det gule teppet som ikke fikk lov til å bli med på prospektbildene.
Som jeg skrev i påsken fikk jeg altså en liten Cathrineholm-bolle fra sambos foreldre. Og da vi dro sto jammen meg den store og ventet på meg også! Jeg hadde ikke hjerte til å ta i mot først, men så overbeviste de meg om at det er bedre at den er hos noen som virkelig setter pris på den. Jeg synes det er litt koselig at vi har "arvet" bollen. Sambo ble også veldig glad, siden han har vokst opp med den. Nå blir den med oss videre. Smykker og lebestift-etui fra Kina fyller bollen for bildets skyld. Etuiene bruker jeg til å oppbevare øredobber i når jeg er på reise, slik at de ikke blir ødelagte/knekt. Jeg synes etuiene er så nydelige i farger og broderi at jeg helst vil ha de fremme hele tiden!

Sambo var på skattejakt hos foreldrene sine og fant det herlige, gule teppet! Han fant også et lite grønt, retrodynetrekk. Vi fikk også to overtrekksposer i blomstrete, grønt stoff. Alt grønne kommer det bilder av senere, for det ligger godt pakket ned. Men det gule teppet har altså kommet til sin rett hjemme hos oss.
Til sist er det altså bilde av en lekker liten kommode. Kjøpt for 50 kroner på loppemarked. Ingen feil eller mangler, så det var et godt kjøp.
Min store drøm for den fremtidige boligen er at vi skal klare å holde soverommet like ryddig og luftig som det vi har akkurat nå. Det er en drøm å sove og våkne opp i et slikt rom. Itnå mer "lagrings-soverom" på denne jenta med andre ord. Håper "Finn" kan oppfylle våre ønsker der, og kanskje banken også når jeg tenker meg om...
Nå skal jeg nyte en lat kveld. Her går det i lesing samt et lite anfall av mini-influensa. Pleier liksom å bli syk i eksamenstida jeg, så det var ikke overraskende. Men det varte ikke lenge heldigvis, for nå er det under 1 uke igjen til eksamen. Gleder meg vilt og hemningsløst til å bli ferdig med vårens eksamener, tjohooi!:)Maya

8 kommentarer:

Hege sa...

Gud, for et skjønt teppe! Herlig med snille svigerforeldre, og snill mann som vet hva han skal lete etter ;P

Ha en strålende kveld :)

Hilsen Hege

Mimilie ♥ a cup of tea ♥ sa...

Det sengeteppet ditt skulle jeg gjerne hatt:) Så utrolig nydelig i både mønster og farge, fantastisk fint!

Ida Susanne sa...

Herlig retro vatt-teppe..Gult er og blir kult..En energisk farge jeg elsker, og når jeg tenker meg om..Må skaffe mer av:)

Gleder meg til å se de grønne skattene dine:)

idyll sa...

For noen snille svigers du har:) Teppet var bare knallfint, nydelig mønster og farge. Gult er kult..

Off, kjenner igjen den der "eksamensforkjølelsen" er noe herk!! Du må ha riktig god bedring:)

RESIGNERT AV SIGNE SCHINELLER sa...

Sinnsykt fint det vattteppet i gult. I påsken oppi feriehuset mitt har eg også gult og hvitt. Det var som å våkne i en boligreportasje hverdag. Spesielt med de hvitmalte gulvene, tak og vegger. Du kan tro solen reflekterte i flatene og skapte energi!

Gunn sa...

Flotte bilder og skatter fra svigers :) Lykke til med eksamen!

smileull sa...

Fantastisk teppe! Og selvfølgelig veldin fin, liten bolle. Masse lykke til med flyttingen, gleder meg til å se bilder fra nytt hjem!

PillePalle.... sa...

Bare herlige! Dette teppet er kjempeflott.
Ha en fin lørdag! Klem fra PiPa