torsdag 29. april 2010

Bazaar Style

Selina Lakes bok "Bazaar Style" er jo ingen nyhet. Men den er likevel en stor inspirasjonskilde for mange. Jeg har ennå til gode å skaffe meg boka, selv om jeg har tenkt på det hundre ganger. Men nå driver jeg og samler inspirasjon til ny bolig, så jeg skal unne meg boken når jeg får lønn. Bildene under er hentet fra Selina Lakes Flickr-album. Boken har jeg funnet på Tanum nettbokhandel til 172 kroner, jippi!
Jeg liker å blande stiler, (har egentlig ikke noe valg siden jeg liker veldig mange forskjellige ting, hihi), så disse bildene appelerer til den fargeglade, romantiske og litt etniske Maya som bor inni meg. Dessuten drømmer både jeg og sambo om å ha en veranda/uteplass som minner oss om backpacker-tilværelsen med lyskjeder, puter, tepper og etnisk, fargerikt stæsj. Disse bildene setter tankene i gang. Håper virkelig vi får oppfylt den drømmen!
Når det gjelder bolig så finner vi ikke noen som frister for tiden. Vi har vært på et par visninger, men boligene har ikke falt i smak. Vi har til gode å selge loftet, så jeg er optimistisk og tenker at vi finner når tiden er inne. Plutselig ligger drømmen der:)
I løpet av de nærmeste dagene kommer det innlegg om loppefunn. Jeg må bare finne frem laderen til kamera og leke stylist i stua først. Med andre ord: jeg må bare kose meg litt før bilder kommer:)


Maya

11 kommentarer:

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Gled deg for denne boken er virkelig en skatt ❤

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Heisann igjen:)
Ja...Maja det var superkoselig og treffe deg....du er nå ikke akkurat innadvent du heller da:):)
Ja...jeg sier det Helgelandskysten er den vakreste landsdelen i Norge:)Jeg så heller ikkke hvor pent det var der oppe før etter noen år her nede...og
etter og ha hatt med forskjellige venninner sørfra....for de ble helt målbundet av naturen og folket der oppe...så vi har virkelig noe og være stolt av...og få kalle oss helgelæninger:):)
Jeg håper ikke du hadde noe imot at jeg skrev i innlegget at jeg traff deg på loppisen:)Måtte liksom bare fortelle storyen:)
Den stilen du viser til liker jeg også...det er problemet mitt og at jeg liker litt av hvert av stilarter.....
Dere finner nok drømmeboligen...det blir gøy og følge med på det:)Ja..du skulle sagt til hun der skuespilleren at nå hadde du akkurat snakket med en ekte Himmelblå dame he he he jeg hadde sommerjobb på den butikken og satt i samme kassa som hun gjorde:)Det er nu litt trist at det er over.....men nå åpner kafeen på kaia i kveld...uofesiell åpning:)Søsteren min er helt vill:)
Håper nu at vi treffes igjen om ikke så lenge:)
ha en flott kveld..solen skinner...og tror må grille litt:)
eddaKlemmer til deg:)

Hem sa...

Vilka underbara färger!! Jag blir glad!!
:)
kram annaleena

Katrine sa...

For en herlig stil!!! Må nok skaffe meg den boken. Lykke til på husjakt! :o)

RuTh sa...

Så utrolig kult det gule bildet var! Digger!

Sanne sa...

Veldig fint bok. Gleder meg til du får ny leilighet sånn at du kan blogge oftere :)

map79 sa...

Nydelig, likte boken, og sjekket mine favorittbutikker. Fant den her til £14.49, som er ca 130 kr :) (gratis porto)

http://www.play.com/Books/Books/4-/3623752/Bazaar-Style/Product.html

Takk for inspirasjon!

idyll sa...

Å så herlige bilder, har kjempelyst på noen bøker nå ja:)
Tihi, jeg er også litt sånn "ja takk begge deler"

Ha ein fine kveld, stor klem

Pia sa...

Flotte fargerike bilder!

Scandinavian Chic sa...

Å, elsker den eklektiske stilen! Nydelig!!! Og så fresht!!

Andregasellen sa...

Den gule kjolen på veggen er helt fantastisk!Den boken kommer nok til å stå på min ønskeliste også...Verandaen du beskriver høres så deilig ut, mangler bare en hengekøye å dingle i.Jeg og hubbie'n brukte å dra på Yaya's restaurant i Vika for å gjenskape backpackerstemningen, men nå bor vi ikke i Oslo lenger så da er det kanskje ikke så dumt å lage litt lofferstemning i heimen?God idè altså!