mandag 19. april 2010

Jurianne Matter

Å, det er så deilig når man finner "nye" blogger på sin surfevei. Jeg ramlet over bloggen til Jurianne Matter nå i morgentimene, og bildene der behaget mitt øye. Jeg fant ut at hun er en papirdesigner og lager de søteste produkter! Blomster, engler, ønskebåter og papirlykter dukket opp på hjemmesiden hennes. Hun selger utklippsark med mønstre på som man kan kjøpe og klippe i vei. Produktene har flere bruksmåter som dere ser. Det er ingen forhandlere i Norge men "søta bror" har en nettbutikk hvor man kan få kjøpt herlighetene: Cosas. Liker så godt fargene og mønstrene, veldig søthetsfaktor uten å bli for sugar, hihi.


Jeg ser det har blitt mye "nettfunn" og lite bilder fra heimen i det siste. Men slik blir det når man klargjør for salg og samtidig sitter med eksamenforberedelser. Jeg brenner inne med så mange ideer og prosjekter nå at jeg holder på å sprekke. Men loftet må være rent og pent til visning, samtidig som jeg strengt tatt må prioritere skolen. Gleder meg vilt og hemningsløst til sommeren og forhåpentlig bedre tid til småsprell:)

Han en flott ny uke, her braker det løs med hjemmeeksamen i dag!
Maya

10 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Søte ting:)
Ja...en må jo prioritere det som er viktigst enkelte ganger...men tenker du kommer stereker tilbake når du har flyttet og eksamen er over:)
Var du hele runden rundt på markedet i gamlebyen?.Jeg sto innerst på høyre side...så rart jeg ikke så deg...kanskje jeg akkurat var på do:):)
ha en fin dag Maja..
eddaKlemmer til deg:)

Allis i Eventyrland sa...

Så mye fint :)

Mimilie ♥ a cup of tea ♥ sa...

Så stilig!:) De øverste minte meg om gamle retromønster ala porselenstallerker:)

Annaleena sa...

Ååå, så vackert:)
Som din blogg,
:)
kram annaleena

erry sa...

De är verkligen vackra de där pappersblommorna, har kikat på dem hos Cosas, men liknande kan man ju göra själv :)

Kram

Hunch, Camilla Tange Peylecke sa...

Kom fordi din blog og den er rigtig fin! jeg bliver hængende og glæder mig til at følge med.
Smil, camilla

till-vidas-ara sa...

..och jag längtar så jag kan spricka efter att få se eran nya bostad :) Du har alltid underbara saker att visa även om du inte hinner med loftet goa du! Älskar de här bilderna med papir! Den översta särskilt - ser ut nästan som en sån där gammal mobil från 50 60 talet fast på nyare vis, hihi!!

Hoppas du får en härlig tisdag...

Kramar Lycke

Marlene sa...

Åh dette var fine saker!
Skal deifintivt sjekke ut hennes hjemmeside!
Lykke til med eksamen!

Hege sa...

Takk for tipset om Jurianne Matter. For en inspirerende og herlig blogg :)

Lykke til med visning og lesing!

Andregasellen sa...

Heisann, ville bare si at jeg følger med på bloggen din og synes den er veldig inspirerende og fin!Synes det er flott at du legger ut bilder fra nettet som du gjorde i det siste innlegget, på den måten blir man jo kjent med helt nye ting fullstendig "gratis"!Jurianne Matter lager nydelige ting, synes spesielt blomstene var fantastiske...
Inspirerte hilsner fra Andregasellen