mandag 7. juni 2010

NIB Utfordring: Stilleben 2, "Naiv, happy hippie"

Mitt andre stilleben er inspirert av årets sommerveske, kjøpt på Accezories. Det ble mye hvitt i hvitt med en dæsj av farge fra reiseminner, smykker og loppe/bruktfunn. Jeg liker å ha det rent og fritt samtidig som jeg elsker farger og litt "odde" ting, så stillebenet er på sett og vis et lite bilde på stilen jeg liker (for tiden, skifter jo så fort...). Jeg kaller stillebenet "Naiv, happy hippie", det poppet opp i huet på meg da jeg drev på, så navnet må få være med.
Jeg ser for meg en liten gladhippie på 70-tallet som lukter på blomster og nyter den friske lufta mens veska henger på snei. Festival-musikken lyder i bakgrunnen, i fin harmoni med fuglekvitter fra treet hun ligger lent mot. Tiden da peace, love and flower-power ikke bare var en drøm, men noe man trodde kunne bli virkelig. Hihi, det var tider det. Men er jeg heldig blir kanskje sommeren i år litt slik også, preget av ro og harmoni:)

 
Maya

12 kommentarer:

storeflittig sa...

Love it!

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Herlige og lekre farger. Den gule vasen var knalltøff :)

Andregasellen sa...

Kjempefint!Naiv og happy hippie, det kunne jeg fint ha vært.For jeg tror jeg hadde kledd å vært hippie på søttitallet, litt sånn "make love not war".Den gule vasen er sommerlig og happy, og jeg digger det bordet der!Synes det er så fint med sånne rene elegante linjer:)

Ida Susanne sa...

..Du har alltid så spennede mix av ting og tang

Elsker det

Lykke til i konkurransen:)

Rosetrend sa...

Stilleben nr 2 fikk mest oppmerksomhet fra meg pga av de friske fargene. Men likte også stilleben nr 1 også. Kjempefin boks du oppbevarer stearinlysene dine i :o)

Kristine sa...

Så nydelige bilder! herlig sammensetning av farger og elementer - me like :-D

tapetfjernemaskinen funker heller dårlig hos oss, dessverre. Så nå blir nok løsningen gipsplater for å få slette hvite vegger ;-) like så greit! har heldigvis både snekker og maler på hånden som skal hjelpe!

vi nyter virkelig oppussingen! heldigvis har jeg en mann som nesten er mer entusiastisk enn meg, hehe. Men så har vi bare holdt på i noen dager da, spør meg igjen om 2 måneder hvor "gøy" jeg syns det er!! haha ;-D

Miss-handy sa...

Så fine stillebens-bilder!!! Den gule vasen med den søte blomsten i var prikken over i'en:)
Kul veske!

Med et lekent sinn sa...

Hei!

Jeg likte virkelig bildene dine, særlig vasen, bordet og ikke minst den gamle rammen var bare sååå nydelige!

Kjempe flott blogg du har.Du inspirerer. Jeg må nok bli en av dine mange følgere, for her må jeg innom flere ganger.

med vennlig hilsen
Mumsi - Med et lekent sinn

vigdis* sa...

*en liten award til deg ligger på lur hos meg! * vigdis

Potrinas Potlerier sa...

Herlige bilder og bloggen likeså!! Fant deg igjennom NIB, her kommer jeg definitivt tilbake :)

Klem

Snedig Snelle sa...

Veldig veldig stilig!!!

Namaste sa...

Heisann,
Her inne hos deg likte eg meg! Følge med deg videre :o)

Ser du hekle litt du og. Eg har giveaway på hekla og strikka vesker hos meg, så stikk gjerna innom og sjå om det e nåke du har lyst på :o)
34 stk vesker å velge mellom.