fredag 17. september 2010

Store settekasser

Nå sitter jeg godt i et møblert hjem som det heter. Den lånte leiligheten har fantastisk utsikt over Oslo-fjorden, her har jeg full kontroll på danskebåtens ruter, hihi. De som bodde her har god smak, den ene veggen er dekket av Montana-reoler, det er kuskinn på golvet og italiensk kjøkken. Det er nesten sånn at jeg ikke vil flytte! Den lille tiden vi skal bo her skal vi ihvertfall prøve å kose oss mest mulig. En kos, for meg, er å planlegge og drømme om det nye hjemmet. Jeg har i lang tid ønsket meg en stor "settekasse", for å vise frem kopper, skåler og annen fin keramikk. Jeg ramlet tilfeldig over nederlandske Vtwonen sine nettsider. Der har de "Gjør-det-selv" på å lage store settekasser. Eksemplarisk. Det betyr at jeg kan ta utgangspunkt i bildene og målene når jeg selv skal til pers. Min blir nok mer som den på siste bildet, siden det må være plass til kopper og skåler. De andre er kun bilder til inspirasjon. Klikk på bildet så kommer du til siden hvor instruksjonene står. (Vel og merke på nederlandsk, men Google-translate fungerer bra her. Og bilde nr 3 er ikke "Gjør-det-selv".). 
Til sist: Vi som trodde vi var ferdige meg bæring opp og ned 5 etasjer. Nå nei du, vi leier i 5 etasje nå, så i helga skal vi jammen meg bære esker og krøke oss opp trapper igjen! Denne flyttinga begynner å bli en farse.

 
 
Maya

6 kommentarer:

AnnaJohanna sa...

Å så kule! Takk for du deler, jeg har nemelig kjøpt meg en liten settekasse jeg faktisk også har blogget om i dag...hihih.. men nå har jeg lyst på en diger også..Jeg får snakke fint med svigerfar som er snekker...

Ha en flott fredag!

Châtaigne sa...

Utrolig fine! Kjempekjekke tips, det må jeg sjekke ut.
Fortsatt lykke til med flyttingen, høres slitsomt ut.

Allis i Eventyrland sa...

Hylla på det siste bildet var fantastisk! Sånn vil jeg ha :)

malinsinterior sa...

Hørtes ut som en ganske fantastisk leilighet!

Åh, jeg drømmer om settekasser, men finner ingen..Kanskje man skulle lage en selv hehe.

Mollie sa...

Åh, det er slitsomt å flytte og å bo midlertidig asså :-( Men moro å planlegge nytt hjem da. Gleder meg til å følge med videre!

Anonym sa...

sukk, vet hvordan dere har det. flyttet til andre etasje i helgen, der var hardt nok;) lykke til med leilighetsleting! liiiker disse fine sidene dine;) klem, telenor.