fredag 22. oktober 2010

Prosjekt: Pynte-tallerkner

Jeg så denne ideen om å bruke papptallerkner inne hos eminente Shinedotdesign. Og siden har jeg tenkt på å lage min egen versjon. Det ble ikke så kult som originalen, og veggen er heller ikke ferdig. Men lyset i dag var så fantastisk så jeg tenkte jeg måtte prøve å fange det på foto. Bildene er litt mørke, men jeg liker kontrastene lyset lager.
Jeg har valgt å bruke papirfigurer på mine tallerkner. Ideen med papptallerkner er ypperlig for de av oss som leier skal jeg si deg! Her er det jo bare å bruke klebemasse, itnå hull eller spikerslag. I tillegg passer den for oss som ikke vil bruke så  mye penger på å gjøre det litt finere. Og i den kategorien befinner vi oss i akkurat nå. Jeg har nemlig sagt opp min faste jobb for å konsentrere meg fullt om studier!? Haha, litt galskap må man ha. Her er det bare vikarliv og skolebøker som gjelder for tiden. Det er litt derfor det er litt stille på bloggen for øyeblikket også. Her er det forberedelser til intervju-start, endelig skal masteroppgaven min bli virkelighet! En deilig følelse:)


Jeg har googlet rundt etter bilder som egnet seg til klipp/papirkniv. Men nå husker jeg neimmen ikke hvor jeg fant den gule fuglen og kua. Den rosa duen har jeg hentet hos Jane Foster. Den er kuttet med papirkniv og gjort litt mer enkel enn originalen. Favoritten er nok den todelte kua, måtte ha ei ku til det teppet vet du, hihihi. Dette er jo ikke mitt hjem, men der vi leier. Og jeg må si at ønsket om et kuteppe virkelig har fått vokse og gro den lille tiden vi har bodd her. Teppet er visstnok fra ei ku på barndsomgården til hun vil leier av. Artig! Og, oh yes, lampa er originalen.


Ha en superduper helg!

Maya

20 kommentarer:

idyll sa...

Helt utrolig KULT!!!Den delte kua var bare prikken over )Ién.. LOVE IT!! Skal si du er tøff, men sikkert deilig å konsentrere seg om masteren:)

Ha ei nydelig helg, stor klem

Ramme Alvor sa...

Eg likar!

shinedesign sa...

Gøy! Det ble kjempefint :-)

En støvel og en sko sa...

Det ble knallfint! Likte spesielt godt den todelte kua - genialt! Liker også så godt Jane Foster sine screen prints, og sist gang jeg var i England fikk jeg kapret meg noen prints på Habitat.
Lykke til med studiene - du er modig og flink!
Klem

Rosa sa...

Så utrolig kult det ble med de papptallerkenene!! Det var en god ide:-)

Jeg har forresten en utfordring til deg på bloggen min, gøy om du tar den:-)

Klem, Rosa

mi-rachel sa...

tøft!

Malin sa...

Så utrolig tøft! Ville nok aldri tenkt at papptallerkener kan brukes til slikt..Likte lampen veldig godt også :)

En kopp kakao sa...

Så stili =) =)Goood Helg =)

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Stilig..og heftmasse er flott.....
ja så nå er det bare skole ja...dt går nok så det suser det..
ha en fin kveld
eddaKlememr

Fargebarn/Husbygger i Klepp sa...

Dette ble kjempebra! LIker det kjempegodt. Spesielt kua var dritkul!

Rina sa...

Kjempekult og god ide. Fine farger og bilder Kanskje dette kan brukes hos meg og når jeg får tid... Kua var råku(l)!
Spennende m studier p heltid, tøff er du.
Ha en finfin søndag.

Kiiromi sa...

Tack för din fina kommentar inne hos mig :). Vilken härlig blogg du har!! Superskoj att hitta hit :)

/Mia

Ninas Drops sa...

Neimen frk Maya da...så utrolig kult. Det ble såå tøft. Moro å se slikt som ikke alle lager synes jeg. Flinka...Klem
Drops

Malin sa...

SV: Hehe, joda du har nok rett i at sneen kom litt drøyt tidlig i år, men nå har den regnet bort igjen, i alle fall her i nord.

Kaspara sa...

Heisan Maya
Så utrolig stilig det ble! Jeg elsker den oppdelte kua!!!
Jeg så også dette innlegget på den superfine bloggen Shinedesign og den har ikke slippet taket hos meg heller. Utrolig morsom og god ide!
Håper du finner masse spennende lopper neste helg!!! Her tror jeg det er jevnt slutt på loppis nå, veldig trist...
Ha en glad dag Maya!
Klem fra Kaspara

Gunn sa...

Haha, han har ikke skiftet farge nei! Kool Aid er et pulver man blander ut i vann for å lage saft, men fungerer ypperlig som farge også. Fins i masse merkelige smaker og farger, og veldig rimelig hvis du bare skal farge småting som heklede brikker. Men det er kanskje en fare for at han begynner å skifte farge da, mistenker at det ikke er lite e-stoffer oppi det..

Gunn sa...

Haha, han har ikke skiftet farge nei! Kool Aid er et pulver man blander ut i vann for å lage saft, men fungerer ypperlig som farge også. Fins i masse merkelige smaker og farger, og veldig rimelig hvis du bare skal farge småting som heklede brikker. Men det er kanskje en fare for at han begynner å skifte farge da, mistenker at det ikke er lite e-stoffer oppi det..

Anonym sa...

SUPERfint ble det!! EElsker den lampa!!!

Marit

RuTh sa...

Så sinnsykt utrolig vannviittig tøft! D e d tøffaste æ har sett sia forrige årtusen! Ja, faktisk så tøft at æ begynte å skriv på nordlending....! Ja, da kan du tenke dæ... ;-)

Annikken sa...

Hmm....hvis jeg ikke tar heeelt feil, så ligner utsikten på vår.. Ligger leiligheten dere låner i litt nord i Oslo i nærheten av et stort trafikkryss? ;)

Tallerkene ble supertøffe! Du er så kreativ:)