onsdag 6. oktober 2010

Ute på landet

En liten periode, rett etter at vi flyttet fra loftet, bodde vi på landet. Og da mener jeg virkelig; på landet. Der fantes skog, skog, og atter skog (og en golfbane) på den ene siden. Dammer, store og små, gjerne bebodd av en litt halvgammel båt. Røde låver og hvite gårdshus, støvete landeveier. Kornåkere på alle kanter, så langt øyet kunne se. Nesten litt skummelt, siden jeg så en fransk skrekk-film en gang, hvor en fæl morder brukte åkeren til å gjemme både seg selv og ofrene i. Veiene på landet egner seg også ypperlig for glade fotografsjeler som liker å leke med skyggedansing. Og ta bilder av det.
Jeg er vokst opp på landet, litt lenger nord. Men jeg definerer meg selv som by-jente. Hva med deg, by eller land?


Maya

6 kommentarer:

shinedesign sa...

Fiiine bilder! Jeg tror jammen jeg kan være begge deler bare jeg har med meg familien min. Helst kanskje landlig 10 min unna en større by! Fortsatt fin kveld til deg!

Anette sa...

åh for meg er dette perfekt:) Finefine bilder!
Jeg bor i by men vil nok ikke velge "feste føttene og gro fast" her. Ønsker å bo landelig men at det heller ikke er altfor lang kjøretur til by`n.
Fin kveld til deg:)

MøbelPøbel sa...

Ååå..favoritten min er bildet nede til venstre!
Åker er IKKE skummelt! (iallefall ikke med blå himmel og sol over..;)

svimelaura sa...

Jeg er er hva du kan kalle for skauen:) En liten plass inne på heia:) Er faktisk ganske glad i landet:) Byen er kjekk i små doser, men så er det nok! Må ha litt plass rundt meg.

Ida Susanne sa...

...Jeg vet
Det tar helt av med blogger for tiden*ler*
Kjempe spennende, men kjempe vanselig å finne frem som du sier.
Lett å glemme liksom :/

Hender jeg har litt ekstra tid, og da prøver jeg å snoke litt rundt etter nye inspirerende folk :)

Hod meg finnes det sikkert mange bruktbutikker..Men jeg finner alt på ett sted..
Helt sant.
Jeg kan vel nesten si at det må være en av norges beste bruktbutikker.

Han får inn varer hver dag og det er mange maaaange kvm gå på.
Er som et loppemarked liksom.. Bare du slipper kø og folkemengder..

HERLIG :)

Ønsker deg en herlig dag.

ps: Stolen fikk jeg med på kjøpet. Så den var gratis.
LOOOVE IT

Yvonnes Ymserier sa...

Nydelige landlige bilder Maya! Jeg er født og oppvokst på landet, så flyttet jeg og bodde ti år i Oslo - eslket det :) Men nå har vi flyttet nesten tilbake der jeg kom fra, koser oss sinnsykt mye!! Så jeg må vel si at jeg er ei landens jente gitt :) Takk så mye fra kjempekoselig kommentar! Er nok noe NIB har staret med i den senere tid, nettopp for å kartlegge litt av den blogg-mølja det ahr blitt der ute ;) Så, heldige meg har blitt plukket ut, da er det jo lettere å "bli oppdaget" av andre. For oss nykommere også, så er det håpløst å orientere seg der ute i blogg-jungelen, så jeg er veldig glad for NIB sine sider. Der jeg har funnet dere jeg synes har fine og inspirerende blogger :) Ida Sussanne ser jeg du kjenner: hun var jo så kjempesøt og snill og engasjert som hadde et innlegg om meg og tre andre nykommere på sin blogg forrige uke :)) De plastveskene ja! Det er kjempemorsomme! Jeg øsnker meg flere jeg også! Den gule jeg har, er min egen som mamma kjøpte til meg i 1987, da var de nye og sinnsykt hippe! Husker du at det fantes matchende plastsko også? JEg har kastet de jeg hadde, det engrer jeg på nå for det hadde vært morsom pynt :) Søndagsklemmer fra Yvonne