fredag 27. mai 2011

Med ønske om en god helg: Papirblomster

Det siste innlegget ble visst helt borte gitt. Aner at det har vært noe med blogger siden jeg ser at andre har hatt litt problemer også. Et lite hei kommer ihvertfall fra denne kanten. Jeg har ligget i horisontalen i snart to uker nå, sett serier på DVD og gjort veldig lite! Hihi. Slik er det å ha levert en masteroppgave. Jeg har gjort litt annet også, men har tatt det veldig med ro. I dag fikk jeg vite foredragsdato og tid for muntlig, så nå er det i gang med power point snart. Men først skal jeg kose meg med en skikkelig bursdagshelg og spise kake til jeg ruller. Et par jeg er filletante til og en venninne skal feire dagene sine henholdsvis lørdag og søndag.
Jeg har ingen grønne fingre men er glad i blomster i interiøret likevel. Disse har jeg laget av tynt, farget papir og tredd en treperle gjennom delene for å samle de. Passer like godt på kjøkkenskapet som i ramme synes jeg. Jeg liker så godt kontrasten mellom det sarte og søte uttrykket i rammen og den afrikanske kurven. Plakaten skal vi kjøpe ramme til, men må finne en som er stor nok. Kjekt for meg at taping av ting på veggen er in nå, hihi. 
Noen kjøkkenstoler må males og bordet pusses, så er hele kjøkkenet litt mer bloggverdig. Hadde store planer om å gjøre alt ferdig tidligere i våres men masteroppgaven tok liksom all min tid. Håper dere alle har en flott vår og får en herlig helg!

      

Mange klemmer
Maya

11 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Så skjønn en blomst du har laget...
Håper d har fått hentet inn litt energi igjen nå:)
klemklem

Lidyll sa...

Nyydelig!
...pleier lage slike selv..både av tapet, tekstil og tapet..men aldri laget i din fargesammensetning..og DET ble lekkert!*smile*

God helg til deg!

AbluMoo sa...

Så fine papirblomster! :)

Eline sa...

Du fine!
Lurte veldig på om det var bare hos meg at innlegget ditt ble borte (og var veldig bekymret for om jeg gikk glipp av noen innlegg...)- men der var du igjen!

Nå må du begynne å poste ofteofteofte, for jeg har så lyst til å se mer av huset. Jeg kan jo selvsagt også komme på besøk, men vil jo ha en unnskyldning for at du skal skrive også da vet du!

Gleder meg til å se deg på søndag, her står kake i ovnen, en av maaange som er under planlegging. Makroner, denne gangen med pistasj, blir det også. Ikke så fine som de rosa, men det får gå!

Mannen hilser herfra, hils din!
Klem fra Eline

Mama Lola sa...

Sikke en sød blomst og som altid skønne billeder:)

ReVinyl sa...

Heia! Så trivelig å høre fra deg igjenn. Skjønner godt at masteroppgave tar tid og at mann får en utladning etter at den er levert. Lykke masse til med powerpoint og muntlig...

Skjønne papierblomster...æ like!

Her har vi barnefri i helga. Noe som er veldig uvant på flere måter. Har tenkt å sy litt, og gjøre ferdig en lampe jeg har laget av heklebrikker. Litt for mye lim, så jeg sitter og peller med en når...pirk..., men det blir nok pent til slutt ;)

Go hælg og kos dæ masse med deilige kaker og folk du er gla i!
Klæm fra mæ te dæ...

Rosa sa...

Søøøt!! :-)

Gratulerer så mye med levert masteroppgave! Håper du feirer:-)
Jeg leverte min bachelor- oppgave for 1 uke siden, og har vært litt i tåka etter det, føles veldig rart å ikke skulle ha dårlig samvittighet og lesepress på seg på leeeeeenge enda (les: 3 mnd).

Spis masse kake og kos deg, det har du fortjent!

Klem, Rosa

Solrosa sa...

Hei, Maya! VEldig fin blomst og kul plakat!! Og gratulerer med levert Master! BRA!

Ønsker deg ei fin uke og lykke til med siste innspurt!

Klem fra Solrosa

frk.Hardanger sa...

så fin blomst! Likte den i kombinasjon av blonden og i rammen!

Ikke minst fin kinaplakat!!

Hege Evensen sa...

Nydelig blomst! Lykke til med muntlig fremføring:)

Eple sa...

Gratulerer med innleveringen av masteren! Åh- for en herlig ting ha gjort!! Jeg var så fornøyd etter min innlevering av jeg nesten ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg ;)

Nydelig blomst!