onsdag 15. juni 2011

Bruktfunn: lett og ledig retrostol

Jøss. Enda et innlegg! Det er jo det andre på en uke! Hihi. Overasker meg selv nå:) Men jeg må nesten vise bilder av en stol vi kjøpte på bruktbutikken. Jeg har aldri sett denne typen teakstol(?) før. Har noen av dere det? Jeg tror ikke det er noe designfunn altså, men er nysgjerrig likevel. Har til og med forsøkt å google uten hell. Stua vår er ganske liten derfor har vi vært på utikk etter en stol som tar liten plass og som er luftig, i tillegg til litt "chill". Den er tiltenkt som ekstra sitteplass når vi får besøk. Til vanlig tv-sløving fungerer sofaen veldig godt, men den er komfortabel å sitte i stolen også altså. Bare ikke helt "stressless";). Jeg vet at det er skam og gru å male en stol som nesten er ripefri og fin i lakken. Vi skal først bytte trekk og så får vi se om vi blir fornøyde. Liker ikke å male gamle møbler som er fine skjønner dere. Så ja. Vi får se. Pionene lever enda og blir bare finere og finere. Vaaakre blomster:) Og takk for alle gratulasjoner i forbindelse med masteren. Titter innom dere snart! Her driver jeg og pusser og maler, hihi. Viser når det blir ordentlig ferdig:)


Maya

20 kommentarer:

Pia sa...

Åh, vi har en lignende stol, men med brunstripete stoff - kunne gjerne tenkt meg å trekke den om, og evt male. Må følge med og se hvordan du gjør det!

Høytrykk sa...

For en fantastisk fin stol!! Du må ikke finne på å male den! Med nytt trekk blir den helt knall, det er jeg sikker på. Jeg har ikke sett akkurat denne typen før, men jeg kjenner noen som har en som ligner, og den er så stilig i stua deres. Fine bilder du har tatt!

Grattis med masteren! :)

Pink lady sa...

Knallfin! Trekk den om. Men ikke no mer! ;)

Grattis med masteren da!

Sees vi på Glansdagen btw?

Klem Pink lady

Christina sa...

Hei! Dumpa tilfeldigvis innom, og måtte bare kommentere stolfullet ditt! Den var fantastisk! Jeg jobber stadig med å få mannen til å la meg kjøpe sånne møbler, men han er stort sett alltid skeptisk til det jeg drar inn av interiør. Møbler med sjel er viktig i et hjem, syns nå jeg. Jeg syns forresten ikke at den bør males, men det er jo fordi jeg liker den typen treverk. Nå vet jeg jo ikke hvordan resten av hjemmet ditt ser ut. :)

Ha en strålende dag!

Anonym sa...

WOW for en vase under her - har ikke sett den før ( men at jeg ikke er oppdatert er ikke noe nytt;-) Velfortjente uttrolig flotte peoner og gratulerer med vel overstått;-)!!!! Angående teak stolen, mener jeg da at jeg har sett lignende, men hvor og hos hvem er nå en helt annen sak...
Fin onsdag på deg!!

Janne sa...

Stolen, forfra, minner om mitt bruktfunn; http://bloggugla.blogspot.com/2011/04/loungestolmakeover.html

Men ser jo at beina er helt annerledes....og den har større ryggstøtte. Har sett sånn før, men vet ikke hvor..hehe, uansett; fantastisk fin. Og sier som de andre; IKKE MAL! Bare trekke om. Den kommer til å bli råfin!

Jeg har kjøpt 2 stk av den som jeg har...den andre har fått ikeatrekk og malte bein (ligger ett par poster etter denne jeg sender ved), da dette ikke var teak, men no bjørk eller no sånn. Så det gjorde ikke no vondt i sjela å male de ;)

Janne sa...

http://bloggugla.blogspot.com/2011/04/jeg-dro-jo-bort-og-kjpte-den-andre-og.html

;)

Janne sa...

Ja, Precious har den typen jeg har hvertfall. De har ikke samma bein som din som sagt, og har ikke sett sånn som din der?! Men din ser megakomfy ut....og tror du ikke kanskje det er et lite varp du har gjort? Ser jo design ut altså! Grått trekk og gule knapper høres fantastisk ut!! Gleder meg til "etter"-bilder!

Min sorte og hvite skal nok bli ensfarget den og...har lyst til å trekke den i noe møbelstoff, eller skai kanskje...Tror den hadde blitt veldig kul med det, pluss at det er ganske topp med noe som er lett å vaske med en liten en i hus;)

Lykke til med stoloppussing!!

Kaspara sa...

Hei Maya
Gratulerer med ferdig masteroppgave, for en herlig lettelse!
Stolen har jeg ikke sett før og det er jo litt morsomt med dem det ikke går tolv av på dusinet.
Nydelig pynt med lekre vaser og blomster oppe på skapet, herlige farger!
Glade sorgløse junidager til deg, Maya!
Klem fra Kaspara

Datt sa...

Oh, slik stol har jeg ikke sett før, så kul fasong! :D

Yngvild sa...

Åh, for ein dødskul stol! :)

Eple sa...

Flott stol! :)

Bente sa...

Hei du! Bladde litt nedover bloggen din og oppdaget dyrehode-knaggen din! Fantastisk! Utrolg kult! :) Måtte bare si det! Ha en fin kveld!

Scandinavian Retro sa...

Gratulerer med utrolig kul stol og med levert masteroppgave! Må være en lettelse å kunne ta ferie med den unnagjort. Jeg elsker jo 50-talls teak-møbler og stolen deres er intet unntak. Stolbena er skikkelig forseggjort så en skal ikke se bort i fra at du har gjort et superkupp!

Theamor sa...

For en NYDELIG skatt av en stol du har fått deg :):)

Signe sa...

Det skapet ditt er bare finest og kul stol også! Aldri sett en sånn før heller.

Finfin blogg du har her som jeg er glad for å ha funnet via NIB :)

God søndag!

Portofritt sa...

Herlig blogg du har! Takk for en flott dag i går. Det var veldig hyggelig å hilse på deg. Håper dere får en flott sommerferie! Portofri klem.

Kaspara sa...

Heisan Maya
Tusen takk for sist! Kjempekoselig å hilse på deg. Vi hadde jo våre skrekkslagne timer sammen før Kamille-reportajsen for leeeenge siden!
Elsker disse Anne Black vasene dine forøvrig.
Glade sommerdager til deg!
Klem fra Kaspara

Kathrine 'Glimt' sa...

sweet sweet... :) ikke male sier nå jeg. ;)

Portofritt sa...

Hei igjen, for et nydelig hjem du har! Og blogg, selvsagt. Det henger jo sammen. :)