mandag 25. juli 2011

I disse dager...


Ord er fattige...Mine tanker går til alle pårørende og berørte.

Jeg er glad for at jeg lever i et land hvor lederne maner til samhold og demokrati, i stedet for hevn og hat. Jeg er glad for at jeg lever i et land hvor folket støtter og trøster hverandre, i stedet for å spre mer hat og frykt. Det gjør godt langt inn i sjela i en stund som dette. Takk.

Maya

6 kommentarer:

SuperMona sa...

vi bor i et godt land, det hersker det liten tvil om.. hver og en er berørt på en eller annen måte.. var innom en bensinstasjon her om natta med ambulansen, han som var på jobb så på meg med et trist blikk og sa; 'er dere ikke glade dere ikke er sørpå og jobber?' og ja, jeg er kjempeglad jeg er oppi nord.. det synet som må ha møtt hjelpemannskapene unner jeg ikke min verste fiende.. alle innvolverte har gjort en fantastisk jobb, men reaksjonene som kommer i ettertid tror jeg mange kommer til å slite med naturlig nok..vi er bare mennesker tross alt..!
det er bare helt uvirkelig dette som har skjedd.. Da er det godt at vi står sammen alle mann!

Stine sa...

Veldig enig!!

Trådsnella sa...


er ikke lett å blogge i disse dager, ingen ting føles viktig nok, men det er godt å se at også bloggverdnen utrykker følelser, sympati, kjærlighet, støtte og trøst! Vi bor i et godt land! Ingen kan hate nok til å ødelegge samholdet!

Klem klem

Happy Lia`s sa...

Sammen er vi sterke!! Med omtanke og kjærlighet skal vi komme oss gjennom dette!

till-vidas-ara sa...

kramar om, kära du..***

~Lycke

mette sa...

nydelig bilde... og nydelige ord! enig med deg!