mandag 16. januar 2012

Under bordet: farger på kjøkkenet

Siden jeg var så godt i gang med å vise bilder fra kjøkkenet kommer et innlegg til derfra. Denne gangen en liten foto-safari under bordet. Fargene på kjøkkenet er grålige og hvite nyanser, gul, matt rosa ("Nude" som jeg lagde for Kulør), samt mint-turkis som på bildene fra innlegget under. Bordplaten er pusset ned til treverket og i tillegg er det detaljer i gull. Kjøkkenet vårt var mørkt og trist da vi flyttet inn. Vi gjorde en billig makeover for ca 1 år siden, og brukte knappe 3000 kroner. Oppussing på budsjett:) Når ånden kommer over meg viser jeg sikkert kjøkken før og etter. Til slutt: tusen hjertelig takk for de fine kommentarene på Global Chic utfordringen! Har planer om å komme inn i bloggingen igjen, noe som også innebærer litt mer kommentering fra denne kanten. Ha en fin start på ny uke!


9 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Kjempeknæsje farver dette her....
Ja det er lite å høre fra deg for tiden,men slik er det.Nå får du hive deg med på et bloggtreff snart:)
klemklem til deg

Hege Evensen sa...

NYYYYYDELIGE FARGER! Og jeg bare elsker innslag av gult:) Lekkert!

Kvinnse sa...

Deilige farger! Godt du kommer tilbake. Du og de kreative innleggene dine! :0)

MøbelPøbel sa...

Nydelige farger, som også er mine favoritter (sper du i litt/mye grønt også;)

Kaspara sa...

Heisan Maya
Åhh, de fineste farger på stolene! Nydelig!
Lenge siden jeg har legt igjen en kommentar hos deg nå, men du jeg får stadig "søppelpost" adressert fra deg. Tydeligvis noen som prøver seg. Jeg får e-posten tilsendt til den e-postadressen jeg en gang ga deg, da vi utvekslet noen mailer i forbindelse med Kamille-reportasjen og ikke den adressen som er oppitt på bloggen min. Kanskje greit å vite om det.
Ønsker deg forøvrig en fenomenal uke, Maya!
Klemmer fra Kaspara

ReVinyl sa...

Hei fine Maya!

Digger den gulfargen her, og den den mintturkise! Vi har et gammelt kjøkkenbord etter farmor og farfar. Skikkelig upraktisk med bena du vet, men akk så nostalgisk og fullt av sjel. Har lurt på om jeg skulle pusse ned bordplaten og male bena. Fikk ikke noe mindre lyst nå etter å ha sett bordet under her. I mange år nå har jeg hatt voksduk på bordet, sånn at ungene kunne grise og kreere fritt uten stressa mamma som henger over. Nå er de blitt litt større og jeg har slengt ut duken. Deilig å se treverket daglig.

Fine daga te dæ! :)
Siw

Wilhelmine sa...

Hei på deg, så fine farger, nydelige bilder!

En støvel og en sko sa...

Digger disse fargene på stolene dine. Nude er så fin, og nydelig med gult til alle pastellene.
Klem :-)

Ann Merete sa...

Stilig med innslag av freshe farger! Jeg skal definitivt får mer gult inn i interiøret :)