torsdag 15. mars 2012

Pus: og hundekjeks

En aldri så liten premiere på bloggen for vår lille pus. Han har vært hos oss 1 år snart, men har ennå ikke vært på bloggen som jeg kan huske. Og det er litt av en premiere! For to uker siden ble han skadet, antagelig påkjørt. Han har blitt operert og kommer nå til hektene igjen. Det må litt drama til for å bli avbildet på bloggen. Her ligger han og hviler lille, søte pusen. Den lille krakken bruker han som trapp for å komme opp til sin (en av sine) favoritt hvileplass akkurat nå. Who can blaim him? Hvis dere ser bakerst på pusen, hoftehøyde, så går det krapt ned. Det er altså der dyrlegen har barbert av ham all pelsen for operasjon. Han ble litt "bad-ass" med den frisyren, noe som han absolutt ikke er. Han er den snilleste katten jeg vet om, og vi er veldig glade i ham:) Fargen på krakken er faktisk hentet fra puta som pusen ligger på. Pusen heter foresten Bottolf, og han er omplassert hos oss. Vi tenkte på å endre navnet, for det er jo et litt rart navn på en katt. Men han er faktisk en Bottolf, så han kan ikke hete noe annet har vi funnet ut. Bak Bottolf står den lengste hundekjeksen jeg har funnet. Den er litt over 1.80 cm høy. Nesten like høy som meg med andre ord, men en del tynnere, hihi. Så, det var pus og en hundekjeks:)


10 kommentarer:

Anonym sa...

Stakkar pusen...
Godt at han kommer seg igjen :)
Den stolen var knalltøff!

STOR
KLEM

Skjerstad sa...

Nydelig pus :)
Minner meg om vår katt på 8m.
Likte så godt fergene i bildene og stolen - råkul !

Janne

Sukkertøy for øyet sa...

Hei vennen :)

Nydelige bilder..
Og en slik stol jakter jeg på! Kan jeg spørre om hvor din er kjøpt? Har sett de har fått inn noen som ligner på den originale på Ålhens.. Lurer på om jeg skal slå til på en slik en når sommer'n nærmer seg :)

..Vakker farge, både på pusekatten og stolen din ;)

...Masse god bedring til Bottolf :)
..Som forresten er et knall tøft navn på en pusekatt!!!

*digger*

elinAnita (eddas) sa...

Så søt der den ligger:)
Håper Bottolf er snart i form igjen...
ha en fin kveld
klemklem

Hege Synøve Kolstad Evensen sa...

Uff, da! Stakkars pus!
Godt han har det trygt og fint i stolen hos dere:) En pus i hjemmet senker pulsen synes jeg... det er så godt med disse myke, rolige dyrene som maler fornøyd når de får oppmerksomhet... sover tungt uansett rabalder i heimen;)

Fin fredag ønsker jeg deg, og pus!

Tine i Rosablokken sa...

Stakkar pusen, dyr, skade og dyrlege er det verste som finnes! Nydelig er han i allefall :))

Og hundekjeks, jeg elsker hundekjeks! Gleder meg til de kommer tilbake :)))

sbobet sa...

thanks ysboou for arsbochive

Kristines krimskrams sa...

Stakkars pusekatten! Ser ut som han koser seg der han ligger i stolen hvertfall :) God bedring til Bottolf, håper han blir fort frisk!
Ha en fin fredag :)

Svenngården sa...

Stakkars, fiiine pusen.
Håper han kommer seg fort :)

Utrolig fine bilder ihvertfall!

klem!

Frk. Fosli sa...

Hey Maya :)
Long time no "see"! Så hyggelig at en kommentar fra deg poppa opp på mitt forsøk-på-et-comeback-innlegg! Comeback'et går det dog så som så med, foreløpig...
Morsomt å oppdatere seg litt her inne altså! Jeg falt i sin tid pladask for bloggingen din fra loftet, men det er jammen ikke tvil om at dette er samme dama selv om du nå har fått større plass å leke deg på :) Pusen var likevel det aller fineste på bildene dine da! Håper han er frisk og rask igjen nå!
Klem