fredag 20. april 2012

Bysilhuett: Sengegavel eller fjøl?

Jeg liker disse sengegavlene på bildene til stylist Myrica Bergqvist! Vi har en hvit seng fra Ikea i serien Malm, og dette hadde kanskje vært noe å "pimpe" den med? Enkel og ren i formen som senga vår er hadde en tre- eller MDFplate med utskåret bysilhuett blitt passe kult tror jeg. Samtidig ville det ha gitt litt mer personlighet til soverommet. Fjølene fra Fjellby frister også. Ikke til å ha på soverommet riktignok, men til å skjære brød på kjøkkenet. Det finnes så mange flinke folk som lager fine ting, og jeg blir så fristet til å gjøre endringer hjemmet! Å kjøpe ei fjøl er riktignok litt tryggere enn å frakte en by opp på soverommet. Trygt eller vågalt, er vel det stadig tilbakevendene spørsmålet. Til tider kan det være vanskelig å være interiør-interessert og samtidig holde på sin egen stil, det er så lett å bli revet med. Jeg er vel ikke den eneste som tenker sånn antar jeg...God helg til deg som titter innom, med eller uten interiørkvaler!


eller


Tusen hjertelig takk til alle som kommenterer hos meg! Jeg er ikke så "bloggete" for tiden, men jeg blir hjertelig glad for alle som tar seg tid til å lese bloggen og som legger igjen spor. U make my day u know;)

5 kommentarer:

Lene sa...

Kjenner meg veldig igjen i det du sier ja. oh, yes. Hehe. Prøver å ha min egen stil, men er utrolig mye kult der ute. Syns alltid alle andre har det mye finere i hjemmene sine enn meg selv. Men er vel typisk å tenke sånn og vil jeg tro ;-P Uansett, velger du sengegavl, så hadde det vært utrolig kult! Råstilig var det ihvertfall. :)

Klem Lene

elinAnita (eddas) sa...

ja,det er nok lett å bli revet med....men det finnes jo så masse vakkert der ute hele tiden:)
Tøff den gavelen.....håper du har det fint på på våren..
klemklem

ReVinyl sa...

Jeg synes siluettene var kjempefine. Spesielt med den rød veggen, for da kom det bedre frem.

Selv lider jeg av beslutningsvegring. Vi har bodd på samme sted i 9 år nå uten å ha fått opp en sengegavl. Jeg hadde et stoffstykke på veggen en periode, men nå er det nada. Nå skal vi flytte og jeg har hengt på Maxbo idag og samlet tapetprøver. De har overraskende mye bra der altså. Storeys, Borås, Pip, m.m. Det er ikke første gangen jeg har samlet kul tapet. Jeg ender som regel opp med en nøytral en.

Skjønner hva du mener ang påvirkning. Det blir man enten man vil eller ikke. Ubevist sniker det seg inn fra blogger og blader. Blir helt forvirra jeg ;) Men så lenge svigermor sier at hun synes vi har det spesielt her hjemme, så tar jeg det som et kompliment...hehe..

Fin fin hælg te dæ!
Siw

Fargevandring sa...

Ja, noen ganger kan det være vanskelig å ta valg. Men jeg som regel at jeg følger hjertet...da går det bra:-) Ha ei riktig god helg:-)

f j e l l b y ▲ sa...

;)