søndag 26. august 2012

Sommer: Santorini baby!

Jeg har vært på vakre, yndige Santorini! Bodd på fint hotell, spist masse gresk salat, blitt brun, lest blader og bøker, men mest av alt ligget på en solseng og gjort svært lite. Verdens beste ferie! Det kan se ut som at jeg har en fotfetish når det gjelder å ta bilder. På mange av bildene fra årets ferie skimtes bena mine i en eller annen form, som en slags erstatning for at jeg ikke får tatt bilde av hele meg. Bildene er fra hotellet og dets strand, samt solnedgang i Oia. Vakkert, vakkert, vakkert! Og for å si det slik; når en coctailbar vi satt i begynte å spille "Nocturne" av Secret Garden under solnedgangen ble jeg ufattelig grepet av hvor vakker en solnedgang er! Man blir nesten religiøs, og ihvertfall litt blank i øya.

We have been to beautiful Santorini in Greece! Amazing island and amazing sunsets. The photos are from our hotel and the beach, and from a sunset in Oia. Love to go back!


12 kommentarer:

elinAnita (eddas) sa...

Rett og slett nydelig der:)Tenker dere koste dere masse masse....
klemklem

Nordpå sa...

Ååh, nå gleder jeg meg sånn! Jeg reiser dit om en uke, og er så spent. Noe spesielt du kan anbefale der?

Hanne sa...

Å det ser kjempe fint ut. Jeg var der faktisk for nøyaktig 20år siden:) Og det så helt likt ut. Fantastisk vakker øy! Vil gjerne tilbake dit en gang..

Allis i eventyrland sa...

Det ser helt fantastisk ut! :)

Sandra S. sa...

I want to be there!!!!! :)

elviras drops sa...

Å, no fekk eg lyst tilbake til Santorini, det fantastiske lyset! Var der for mange, mange år sida.

Kaspara sa...

Heisan Maya
Herlige feriebilder! Og kan godt skjønne du ble litt sakral i solnedgangen, hi,hi.
Ingenting er som å reise, elsker det!
Tusen takk for veldig koselig tilbakemelding på både stylingbildet og andre innlegg. JA, nude er en skjønn farge. Jeg er helt betatt jeg også.
Glade dager til deg!'
Klem fra Kaspara

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Ah, deilig!! Så flotte bilder!

http://www.billigebrudekjoleronline.dk/ sa...

Tak meget god hjemmeside, jeg kan virkelig godt lide denne skabelon, ser godt ud.

små øyeblikk med cams sa...

For en fantastisk fin blogg du har!!
Fant deg via rom123 (nib anbefaler) og glad er jeg for det :) Har lagt meg til som følger og gleder meg til å se mer til deg fremover!
Ta gjerne turen innom meg hvis du vil, har en fin give away gående med trekning i morgen - koselig om du slenger deg med ;)
God lørdagskveld til deg!!
Klem Camilla

re:signert sa...

For en ferie. For et vær. For en deilig sommerstemnig. JEg er inspriert. Snakket igår om å reise bort med typen. Kanskje det må bli Santorini!! Stua ser smashing ut. ELSKER String. LEkker, enkelt, delikat. Takk for kommentar. Nå var det lenge siden jeg var innom deg. Supert du droppen innom meg og minte meg på deg :-) Ha en deilig uke fine!! Signe

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

Oh så deilige bilder! Må ha vært en opplevelse!