tirsdag 11. september 2012

Stue: små forandringer fryder

Det er ikke så mye som skal til for å skape litt forandring. Det er vel noe de fleste interiørfrelste sier seg enig i. Her hjemme har vi omrokkert litt på bilder og pynt, og jeg har sydd noen puter (se innlegg under). Jeg holder også på med et maleri, som får henge oppe innimellom så jeg får sett hva som bør gjøres videre og se an fargene osv. Det er ikke alltid man har tid til å gjøre et bilde ferdig med en gang må vite! Ihvertfall ikke når man har begynt å skrape og pusse trappa i tillegg...Det kommer vel en oppdatering omkring det etterhvert. Vi har funnet en genial malingsfjerner fra Biltema som løsner både lim og "teppepels" for trappetrinnene. Skal si det virker! Flere bilder fra stua vår kan sees hos fine Mariela og One happy mess for den som vil det:)

Small changes in our living room. We have made some rearrangement of our pictures, vases and stuff, and I have made some new pillows. We are also renovating our stairs these days. Quite a job! Sweet Mariela over at One happy mess has a post about our living room these days if you want to see more pictures:)

 5 kommentarer:

La Dolce Vita sa...

I love your sense of decor. Very subtle and classy !
have a nice day 1

Fairy Nuf sa...

Så fint du har det på stua. Elsker bildene du har på veggen!

Ha ei kjempefin uke!

lek med Kontraster sa...

Åhhh så fint du har det. Liker SÅ godt sammensetningen din av møbler. Helt i min gate :) Og så elsket jeg det herlige bildet du har på sjenken din. MÅ bare spørre...hvor har du kjøpt det? er det plakat eller ekte kunst?

Gleder meg til å komme tilbake hit. La meg til som følger så blir veien kortere :)

God tirsdag videre!


-Vigdis-

Anonym sa...

Hei! Kom nettopp over bloggen din via instagram - så fint du har det! Jeg elsker bildet av byen i svart/hvitt med den gule sola - hvor er det mulig å få tak i dette? Mvh Guro

Maya: sa...

Hei Guro! Jeg svarer deg her jeg, og håper du ser svaret da jeg ikke finner noen mail eller lignende på deg:) Bildet heter Another birdsnest, og er fra svenske Mini Empire. Vi kjøpte vårt i København, men hvis du googler finner du sikkert noen som har det i Norge:)

Maya, aka Ingeborg