onsdag 19. september 2012

Trapp: Valg av farge og lampe-love!

Første strøk med grunning er lagt på trappa etter hundretusen timer (føles det som) med malingsfjerner og pussemaskin! En deilig og meget tilfredstillende følelse, spesielt siden jeg gjør absolutt alt selv. Sambo er litt opptatt for tiden, så om trappa skulle få sin forvandling måtte jeg altså til pers. Med glede! Jeg synes nesten det er morsommere å pusse og skrape trapp enn å male vegger har jeg oppdaget. Nå gjenstår litt mer grunning og finpussing før det er tid for maling. Trappa skal være hvit bortsett fra trinnene som skal få en lys,lys,lys blågrønn farge. Valgets kvaler...Hvilken kommer vi til å bli fornøyd med? Sambo er litt redd for at det skal bli for "jentete", så her er det om å gjøre å finne en farge begge er komfortable med. Det er ikke bestandig så lett. 

Trappa er siste hånd på verket før toppetasjen er mer eller mindre ferdigmalt og små-shinet. Jeg gleeeder meg sånn! Vi har malt vegger og ellers valgt noen enkle, billige løsninger. Vi har ikke kjøpt mye nytt men et par lamper har vi unnet oss. Den ene ser dere her; Tord Bontje for Habitat. Den har stått på ønskelisten lenge! Nå er den fin-fin i trappegangen synes jeg. Utover høsten kommer det nok bilder av både hobbyrommet som har stått ferdig en stund, soverommet, trappegangen og trappa. I tillegg har jeg et par andre små-prosjekter på gang, hihi. 

Our stair is soon ready to get painted! Oh joy! The stairs will be white, with a light, light bluegreen on the steps. We just have to decide a shade that both of us like. We also bought the Garland pendant shade by Tord Bontje, Habitat, that hangs in the stairwell. Soon we can see an end on the decorating of  the second floor. That is a joyfull feeling!

  

13 kommentarer:

Sukkertøy for øyet sa...

Ahhh!!
Også så fantastiske farger du skal velge mellom da!
Jeg ville gått for den øverst til høyre..
Synes ofte fargene blir mye lysere en på fargeprøvene så om du går for en av de lyyyyyseste fargene kanskje du blir skuffet over effekten liksom!
Vakre var dem alle iallefall..
GLEDER meg til å se resultatet :)

s h i n e d e s i g n sa...

Så fint det blir! Jeg digger nevenyttige damer! Fine farger alle sammen, men mine øyne dras mot den øverste i midten. Stilig farge på negllakken også ;-) Fortsatt god arbeidslyst til deg! Klem

by.bak - interiør og livsstil sa...

Modigt men også flot med mintgrønne trappetrin - jeg tror de to til venstre bliver mine favoritter, da de fortsat vil være diskrete samtidig med grønne. Bliver spændende at se det færdige resultat :-)

Nordpå sa...

Så utrolig stilig med blå trapp! Tror jeg liker best enten de til venstre eller de til høyre. Jeg malte selv trappen på hytta til foreldrene mine lyseblå i sommer, og det ble veldig fint siden resten av rommet ble hvitt.

ReVinyl sa...

Lampen er superfin!!
Jeg sikler...hehe ;)

Fortell meg om fargevalgkvaler...
Jeg syntes det hjalp mye med de der A4 fargeprøvene.
Verd investeringen synes jeg. Vil dere ha mest mot grønn eller mest mot blå da? Jeg synes sjøgløtt er fin jeg da. Mye blå i den. Vet ikke om sambo er redd for at mintgrønn kan bli litt sukkertøy? Uansett, det er noen flotte fargeprøver du har der. Gleder meg til å se trappen ferdig!

Regner med at du har noen småprosjektet på gang ja ;)
Kos dæ!

Klæm Siw

malla sa...

Takk for hyggelig tilbakemelding, det varmer;) Vi har nok begynt i motsatt retning vi da. Her gjenstår gangen, men planen er å vente litt. En tid for alt, og nå er barn og familieliv førstepri,)

Åhh, for noen herlig farger dere eller du har valgt;) Har plutselig blitt hekta på mintgrønn, så ville valgt det. Men hva er mest tidløst?hmmm! Lykke til med valg og oppussing. Kult at du er så handy da;)Gleder meg til resultat;)

Fin kveld til deg!

-malla-

ReVinyl sa...

Huff, stakkars pusen <3

Her vurderer vi også sval sjø til soverommet eller kanskje noe helt mørkt. Sånn er det når husbyggingen er forsinket og man har for mye tid til å tenke på detaljer ;) På den ene siden ser jeg for meg soverommet som en sval oase, og på den andre siden som en litt tyngre hotellstil med varme farger og tunge gardiner.

Vi flytter inn i begynnelsen av februar. Vi har nå bodd i esker siden 1. juli. Har faktisk gått greit, når vi vet hva vi har i vente. Flytter inn et annet sted om et par uker. En kompis av Frode som hadde et sted som stod ledig. Begynner å bli litt kaldt her på sommerhytta nå ;)

Masse lekre grønnfarger da!
Gleder meg til å se trappa, men først det viktigste...pusen :)

Siw

mellaogmalla sa...

Så herlige farger det står mellom! Gleder meg til å se. Legger meg til her hos deg, så mye fin inspirasjon!
:)

Signe sa...

Så fine farger!

Vi har også planer om å male trappen, men vet ikke helt hvilke farge trinnene skal få. Gleder meg til å se ditt ferdige resultat! :-)

Anonym sa...

nydelig blogg, nydelige farger. hjarte.
-e.

Mireia Segovia sa...

Saludos Maya!

Somos seguidores de tu blog y nos encanta.
Este año, nos ha tocado conceder premios dardo y uno es para ti.

http://aguamarinaestudio.blogspot.com.es/

Un abrazo desde España!
Mireia

Anonym sa...

Fine farger - passer de fargemesssig sammen så ta alle ;) Tror vi har den øverst i midten og den nederst til høyre (ligner iallefall veldig på to av våre trappefarger. Gøy med farge i trapp! Lykke til med valget :)

Elisabeths Borg sa...

Skikkelige friske farger, blir spennende å se det ferdige resultatet. Hyggelig å høre du kom i jule stemning fra bildene mine. Og hjertelig takk for at du tok tid til å legge igjen en kommentar. Han en fin onsdagskveld.

Klem fra Elisabeth