fredag 21. desember 2012

Mini-prosjekt: Papirjuletrær

Jeg tar juleferie med disse bildene: juletrær av papir. Om du har tid til sisteliten pynt er dette oppskriften: Papiret er klippet i sirkler av ulik størrelse, bruk kopper og fat som mal. Sirklene er deretter brettet 8 ganger. Først 4 ganger på den ene siden, slik at brettene danner kryss, deretter vend arket og brett 4 ganger til. Ved å brette på denne måten er det enklere å folde sirklene til treform:) Plaser sirklene oppå hverandre, de holder seg på plass av seg selv. Juletrærne kan stå på bordet som pynt (våre står ved pepperkakehuset), eller du kan tre en tråd gjennom og henge de i treet. Stjernene er festet med ståltråd tredd ned et lite hull i treet. Og et lite hurra! på slutten: Jeg er i galleriet på juleutfordringen Jul i vårt hus hos NIB. Stas!
*
Jeg
ønsker deg 
som titter innom 
en riktig god og magisk
jul!

It is soon christmas holiday. With these photos of homemade, supereasy papertrees I wish you all a happy and magical christmas!6 kommentarer:

malla sa...

De var superfine;) Og grattis med finaleplass;)

Nå sier jeg meg ferdig med juleforberedelser av den slag. Så nå skal jeg forhåpentligvis lade opp batteriene med en bok frem til vi skal begynne å stelle i stand til julaften her;)

Vel, med barn i hus blir det ikke så mye lesing, men litt er bra;)

Kos deg med dine kreative sysler;)

God jul!

klem malla

Ida sa...

Knallfine!
Det der var en av mine "lyst-til-æ-gjøre" saker også! Men jeg kom aldri så langt ;-D

Klem fra Ida OG riktig god jul!

ReVinyl sa...

Kjempefine!
...og grattis med galleriplass! :D

Fin, fin jul te dæ Maya!
Klæm Siw

till-vidas-ara sa...

så mycket vacker Jul här! visst känns den vit i år. känns lite så för mig. mycket fin inspiration os dig. kramar och önskar God Jul***

Lycke

(eddas) sa...

De var jo bare superfine:)
Håper dere hadde en kos julekveld....
juleklem fra meg..

Fru Andersen sa...

De træne var utrolig tøffe, noterer meg tipset til neste jul! Men skal se om jeg ikke får testet fremgangsmåten allerede nå i romjulen, må bare få et ledig øyeblikk ;-)

Nyt dagene videre!