søndag 2. desember 2012

Ukens Elsk!: Advent

Advent, glasskuler, konglekuler, nissekuler og juletrær. I tillegg nytt objektiv til kamera, 35mm f1.8. Bildene behøver ingen redigering. Dobbel-elsk!

Love of the week!: Advent, christmas balls, santas and christmastree. In addition a new lens to my camera, 35 mm f 1.8. The pictures need no editing. What is not to love?4 kommentarer:

Sukkertøy for øyet sa...

Elsker fargene på julekulene dine!!!
Weee! Til å bli glad av :)

& grattis med nytt kamera da gitt!!

Mari Søttar Svendsen sa...

Så mye fin pynt! Friskt :)

*Mari*

malla sa...

Takk for kommentar hos meg;) Å, disse kulene var bare så lekre;)

Og den staken i forrige innlegg var superfin.

Kan være koselig med mye jule-stæsj også, spesielt av den gamle sorten. Så morsomt at du kjente deg i igjen, eller morsomt er kanskje ikke helt ordet. Jepp, godt det ikke er så langt når suget blir som verst;) Men merker det blir mer og mer sjelden med oslo-turene i en hektisk hverdag, og nå har man jo plass til overnattings-gjester og det hele. Du som har vært inne i blogg-gamet en stund, må si fra hvis det er noe som skjer på den fronten som også er for ferskinger;) Hadde vært gøy å blitt kjent med noen som en har litt til felles med;)
Digger bloggen og stilen din!

En fin førjulstid til deg!

-malla-

malla sa...

Hei igjen, kikket litt her igjen. Kjempefint gjesterom og så flink du er til å fornye ting. Gjenbruk er bra i denne materalistiske verden.

Mente sef i bloggverdenen og ikke gamet i forrige kommentar;))

Finfin dag til deg!

-malla-