fredag 18. januar 2013

Perspektiv: Solskinn

Jeg har bestemt meg for at i år skal jeg utfordre meg selv mer kreativt. Blant annet skal jeg ta bilder i nye vinkler og utfordre meg selv i å se motiver. Jeg vil leke meg litt mer, og være mindre høytidelig og kravstor. Perspektiv. På dette bildet skinner sola så fint og lager deilige skygger. Det er nesten sånn at sola lager skyggeflammer på veggen. Det er deilig å se på, og gir lovnader om vår (i kulda)!

Jeg vil takke så mye for alle de koselige kommentarene dere legger igjen her hos meg! Jeg blir så glad skal dere vite. Jeg er ikke så flink til å kommentere for tiden. Det er ikke for å være uhøflig, men for tida flyr bare dagene av gårde. I helgen har jeg planer om å gi litt mer lyd fra meg til de jeg besøker, æresord.

I've decided that this year I challenge myself creatively. Among other things, I will take pictures in different angles, challenge myself in finding motifs, play more and be less demanding. Perspective. In this picture, the sun is shining so nice and makes beautiful shades. It's almost like the sun makes flames on the wall. It is lovely to look at, and gives promise of spring (although it is really cold outside)!3 kommentarer:

Christina / KreaVilla sa...

Sjovt, jeg har et af de samme mål for året, at lege med fotografering og motiver.
Syntes det er ganske vellykket og der er mange fine ting at kigge på.

Eneste minus er måske lidt for meget uorden i bladene.

PS. Forstår du dansk/Do you understand my danish?

Fargevandring sa...

Dette bildet var akkurat den lørdagsinspirasjonen jeg trengte etter ei travel uke på jobb :-) Tusen takk, nå skal jeg fikse litt her hjemme også. God helg! Hilsen Anne lise

PillePalle sa...

Fint bilde! For en stilig kommode.