lørdag 5. januar 2013

Utfordring: From Within

Bidrar med disse bildene på årets første utfordring fra NIB: From within. Jeg synes den var litt vanskelig, og det første som slo meg var at her må man style eller noe i den dur. Men så fant jeg ut at det blir liksom ikke "from within" fra denne kanten. Jeg ikke style, jeg kan bare vise bilder fra de områdene i hjemmet jeg er aller, aller mest fornøyd med. Det er det jeg vil. Dere vet, sånn fornøyd som bare en som er over gjennomsnittlig glad i interiør og kreativitet kan være. Jeg finner egentlig ikke det rette ordet for å beskrive den følelsen. Et titt på disse favoritthjørnene i stua skaper en liten, udefinerbar følelse i hjertet (eller er det sjela?), og gjør meg glad, fornøyd, avslappet, inspirert og leken. Blant annet.

I lang tid savnet jeg å være kreativ. Jeg er et skapende menneske. Når jeg ikke har tid, eller har overskudd kjenner jeg at jeg blir litt lei meg, og kan savne det ganske sterkt. Derfor  bestemte jeg meg for litt siden at dette er noe jeg skal prioritere. Å skape gjør meg glad, om det er å tegne, dekorere, ta bilder, lage innlegg eller hva det er. Noe av det jeg bestemte meg for var å delta mer på NIBs utfordringer, rett og slett for å utfordre de små kreative grå og sette de i sving.
Aller helst skulle jeg ha vært superflink til å bruke kamera, og det er sjelden jeg blir fornøyd med bildene jeg tar. Noe skyldes nok terrassetaket rett utenfor stuevinduet som lager skygger og som stenger ute mye av lyset når jeg tar bilder i stua. Men det har jeg tenkt å lære meg å "drite i" som det heter så fint. Det viktigste er å ha det gøy og skape!

So here it goes, from within: mine favorittområder i stua pr. 5. januar 2013:)

I am joining the NIB challenge,"From within", with some pictures from my favorite spaces in our living room. Take a look for more inspiration from norwegian interior bloggers.


20 kommentarer:

Kikkis planet sa...

Åh - for et VAKKERT innlegg, nå ble jeg også glad i sjela!! Nydelige farger!

Gøril LilleFinur sa...

Superfint favoritthjørne! Og den turkise stolen med putene i, får lyst til å synke ned i den.:)

(eddas) sa...

Fine bilder synes jeg det er....ja det viktigste er å kreere og ha det gøy på ferden:)
klemklem

Syrinveien 3 sa...

Så utrolig fint!!!! Og så bra skrevet!

Anonym sa...

Har du malt hyllen?? Gleder meg til å komme og se! Klem fra eline

Ingeborg sa...

DET var en filosofi jeg kunne like:) Og så synes jeg bildene dine er fine.

Liker bloggen også, så jeg la meg til som følger.

Lykke til:)

Maya: sa...

Eline: ja, den er malt:) Motet meg til det etter 2 år, haha. Men ble såååå fornøyd etterpå!

malla sa...

For et nydelig bidrag, og jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver.

Du er veldig flink med både ord/tekst, interiør, ta bilder med eller uten lys, tegne og rett og slett veldig veldig kreativ;))

Håper du få et fortrefflig år, med masse kreativitet & GLEDE!!!

Lykke til i urfordringen.

-malla-

ReVinyl sa...

Nydelige ord <3
Kjenner igjen følelsen av ikke å få utfolde seg kreativt!

Lykke til!
Klæm

Dotty-love sa...

Hos deg er det alltid godt å være... :)

Lillekatt sa...

Nydelig! Det er alt jeg har å si om den saken!

Signe sa...

Et vakkert bidrag, friskt og fint og ekte :)

Lykke til!
-Signe

tonje boganes sa...

FInt og friskt bidrag!
God klem og ønske om ei fin uke til deg
Tonje

KREATIV-I-TET - Ann Merete sa...

Kjempefint bidrag! Elsker fargene og interiøret ditt :)

Fargebarn sa...

KJempefint bidrag. Liker pastellene dine og de andre fargene. Ja hele stilen liker jeg!

Hilde sa...

For et VAKKERT hjem!

Mariela sa...

Beautiful as always!, good luck at the challenge!!
XX

mellaogmalla sa...

Så fint innlegg, og så fine ord!
Jeg får også slike følelser om jeg ikke får utfoldet meg kreativt og hadde også en plan om at jeg skulle delta på NIBs utfordringer i år av samme grunn. Men rakk det ikke denne gang.. Neste gang, kanskje?
Fin helg til deg:)

Dynamisk Salong sa...

Hei, hei, Maya! Tusen takka for koselig kommentar inne i den Dynamiske Salongen min forleden! Blir så glad av sånne hilsener! Jeg har vært innom din blogg mange ganger selv, men ikke gitt lyd fra meg før nå. Du har en utrolig koselig og inspirerende blogg. Ikke minst likte jeg dette innlegget, der du beskriver hvordan kreativiteten i deg og de gode følelsene dette skaper, gjør deg godt. Kjenner meg sånn igjen i det! Det du skriver om at favoritthjørnet ditt skaper en udefinerbar følelse i hjertet (eller er det sjela?), og gjør deg glad, fornøyd, avslappet, inspirert og leken", er bare så gjenkjennbart og herlig skildret! Akkurat sånn har jeg det også. Enig med deg i at From Within-utfordringen burde gjenspeile nettopp det, fremfor veldig stylet og striglet interiør. Det synes jeg du fikk utrolig godt frem med ditt bidrag. Så det så! God helg til deg! Klemmer fra Beate

Helene sa...

Åh så koselig stue, sjalu på den turkise stolen!