fredag 2. januar 2009

Anarki-nissen

Fikk besøk av en liten kar i dag...
Han kalte seg for anarkinissen. Ikke at jeg skjønte hva det var, men så jo at han hadde på seg oransje og rosa lue og knallrosa drakt. Og jeg spurte om det var derfor han kalte seg anarki-nisse?
Han lo godt den lille karen. "Jeg har kledd meg om slik at folk ikke skal se at jeg er en nisse. Julen er jo ferdig for denne gang, så jeg har ikke livets rett lenger. Men hvis jeg ikke kler meg som en nisse så vil ingen kjenne meg igjen!".
Jeg turte ikke å kommentere at selv om han har endret farger, så ser jeg jo lett hva for en slags kar han er...
Han fortalte meg ihvertfall at målet hans er å å gå ubemerket inn i det nye året. Han skal på denne måten lure jula til å vare til langt utpå sommern! Han tuslet rundt og kastet julepynt i krikene og krokene her. Og før jeg fikk sagt noe mer så var han borte...

En ting er jo at jeg synes synd på han, det er jo sant det han sier. Når jula er over så pakker vi nissene vekk...Men på den andre siden så kan jo ikke julepynten stå fremme hele året.

Så om noen av dere, eller andre, skulle stusse over at jeg har julepynt fremme til langt ut på året så må dere ikke skylde på meg! Da er det nok anarki-nissen som har vært på fære...

3 kommentarer:

Ninas Drops sa...

hi hi!!
Kuli nisse det der...
godt nytt år til deg fra drops:)

GundaM sa...

Hm, det var da et trivelig besøk...Spennende ;)Får tro den er snill!

Flott heading du har over her, herlig! Og tenkt så spennende det må være å bo på et loft da, gjorde det engang jeg og men det er leeenge siden nå. Masse gøy der du....Hihi,mimre mimre men jeg er ikke så gammel da!

Kom gjerne på hagebesøk igjen! Klikker du på liken besøk i hagen ser du masse sommerbilder ;0)

Klem til loftet fra trøndelag

Anemone sa...

Tusen takk for trivle kommentar i bloggen min da, nye mennesker og medbloggere er alltid koselig å få besøk av kan du skjønne!!

Og på loftet ditt kommer jeg mer enn gjerne tilbake ja :-)

God helg til deg