fredag 2. januar 2009

Juuuuuul!!

Ikke et sekund for tidlig, hahaha. Jodda. Etter lengre tids sykdom og julens hjemmebesøk så er jeg tilbake på mitt lille loft. Eller, jeg har vært tilbake noen dager nå, men man har da sitt å gjøre. Sånn i akkurat siste liten har jeg somla meg rundt og tatt bilder av...julepynten min! Haha, ja, det var vel på tide tenker dere. Njaaa... Ble ikke så mye med jula i år pga eksamen og sykdom, men men. Litt har jeg da fått slengt på treet og rundt omkring.
Jula har i år vært tilbrakt litt hjemme hos mor og far, litt på jobb og litt på mitt lille loft. Nå for tiden føles det lille loftet ut akkurat som det er: lite. Vi har ikke bodplass! Alt må lagres i den lille leiligheten, og det fylles fort opp. ( Ihvertfall med alt jeg drar inn i hus). Min sambo er i øyeblikket ute og går tur og skal leie DVD til oss:) Jeg har forskanset meg i vårt ringe hjem med store planer å få skvist ut noen malerier jeg har tenkt på i evigheter. Vi får nå se...

Godt nyttår alle sammen! Og en veldig forsinket god jul også:)

Klem fra Maya
1 kommentar:

oumberligating sa...

Hej! Peter från Sverige och Stockholm här. Jag gillade Anarkinissen (På svenska anarkitomten) det finns mycket tokiga människor, de är de som förgyller vardagen, ha en trevlig helg mvh från Peter!