torsdag 8. januar 2009

Drømme meg bort litt...

2 innlegg på en dag, ikke verst! Jeg ble sittende her forran datan og lete etter bilder av noen lykter fra Nordal. Jeg ønsker meg slike i forskjellige farger, som kan stå i vinduskarmen min. (Den ène vinduskarmen vi har her på loftet, siden de andre er takvindu). Jeg tror de hadde "blendet" perfekt inn i det andre rallet som er her på loftet.


Men selvfølgelig surfet jeg videre, er alene hjemme. Typen er på jobb, så da har jeg masse tid for meg selv, hehe. Jeg havnet på siden www.marieclairemaison.com. Wow!! Jeg sikler ennå for å si det slik. Noen smakebiter fra fargerike rom jeg falt pladask for. Veldig Maya dette, bare at det ser ikke slik ut på loftet mitt, ennå...
Og oppi alt dette fant jeg altså et rom som ligner veldig, i formen altså, på loftet mitt! Haha. Litt lavt under taket enkelte plasser, og langt og smalt. En utfordring å innrede...tror kanskje blått både på tak og vegger blir litt for mye...men inspirasjon, så absolutt.


Og til sist fant jeg noen stuer på samme side som traff meg midt i hjertet. Det er så herlig med farger og innslag fra alle verdenshjørner! Jeg blir helt matt jeg...Min drøm for mitt kommende hjem er herved presentert. Vel, noen av de ihvertfall.

Maya in the evening:)

3 kommentarer:

Ninas Drops sa...

wow wow!
Maaange fine bilder her.
Skikkelig inspirerende detta.
Skal kikke litt mer når jeg er ferdig med innlegg her=)

Ser deg for meg der du sitter på loftet og dingler med beina utover takkanten eller no.. hi hi...

De lyktene med de fargene var fiiine fiiine=)

Ninas Drops sa...

ps!
glemte visst å takke for svar vedrørende klipp og lim...

Visste ikke det vedrørende de scrapbook papirene jeg.. har liksom aldri hatt den hobbyen der.

takk takk=)

Lindas skattekammer sa...

Hei og hå... så fine bilder... masse inspirasjon her!
Fin blogg!
God helg og klem fra meg!