onsdag 28. januar 2009

Min grønne vase

Etter å ha vært på kollokvie og innsett alt det tunge skolearbeidet jeg har fremfor meg, har jeg en trang til å fortrenge...hehehe. Ikke langt unna i hvertfall! Kjente at nå måtte jeg drive med nå dill for å ikke gå helt i stampe av alle laden og gjøremål.
Husker dere disse vasene jeg kjøpte på Fretex for litt siden? I så fall, dette innlegget skal handle om en Maya med eksamensangst (allerede nå!?!) som malte vasen nest til venstre grønn...

Jeg fant frem glass- og porselenmaling og innbilte meg at det kom til å bli en gjennomskinnelig farge på denne dingsen. Men nå nei, så feil kan man ta. Det ser ut som vanlig maling faktisk. Så...tja, vet ikke helt hvor fornøyd jeg ble...På bildene her ser fargen i tillegg ut som irr-grønn, men den er mattere og hvitere. Ikke så knall.

Først lot jeg den altså stå på den grønnturkise skjenken min. Men neeei, ikke helt fornøyd med det. Og jeg ble ikke fornøyd med den rosa blomsten heller. Sikkert mange som kjenner seg igjen her nå. Flytte på ting og tang for å se hva som blir finest...Here in action...
Jeg flytta den til bokylla mi, med en turkis blomst. Men synes det ble alt for søtt. ( Oida, den blomsten i vasen er forresten halvdød...ikke trykk på bildet hvis dere ikke vil se noe makabert. Håper ikke jeg blir anmeldt til "Blomstervernbeskyttelsen" nå, tjihihi:D)

Etter MYE frem og tilbake endte jeg opp med dette. En sort ramme med et smykke på. Ikke heeelt fornøyd...men jeg gir meg. Spørs hvor lenge det får stå. Om ikke annet har jeg fått lekt meg med farge og form i kveld.

Middagstallerkenen det står på fikk jeg av mamman min i bursdaggave da jeg var 17. Det har rukket å bli 14 år, så nå kan dere regne på hvor gammel jeg er;)

Ha en god kveld da dere. Og tusen takk for hyggelige kommentarer! Skal se om jeg får tid til å svare på alle i kveld, om ikke blir det i morgen.

Takk for seg

Maya

5 kommentarer:

Lill sa...

Hei..tusen takk for tips på bloggen min og koselig hilsen:)tror nok eg skal prøve rom 1-2-3 da:)Så flott vasen ble:)
klem

My Wonderworld sa...

Jeg synes nå den grønne vasen ble utrolig lekker med den blå/turkise lotus blomsten :-)

Kan jeg spørre hva du studerer?

mette sa...

lekkert!

Maria sa...

Det er en rigtig dejlig farve-vitamin-krea-indsprøjtning at komme herind ved dig. Du bor virkelig hyggeligt. Masser af gode løsninger, og unikke ting. Lækker dyne du har over lenestolen, fint lile lyseblåt skab, herlig gammel skammel/krakk, ja jeg kunne blive ved.

Jeg ler lidt af dine strabadser med at fine den helt perfekte plads til den nymalede vase. Som jeg i øvrig synes er blevet rigtig flot ! Jeg kan lide alle tre varianter af vase-opstilling. Du kan tro jeg kender til senariet selv her.... Der bliver flyttet godt rundt på tingene, ha ha.

Klem Maria.

frk.Larsen - C design sa...

Hehe, tenk å bruke så mye tid på å lage 30cm^2 perfekt.. Kjenner meg godt igjen.. ;)
Synes vasen ble tøff når den ikke var gjennomsiktig, så litt råere ut..