søndag 4. januar 2009

Juletreets siste stikk...

I dag satte sambo ned foten og kommanderte at julepynten skulle pakkes ned. Noe motvillig gikk jeg med på det. I all hovedsak var det han som plukket ned, mens jeg la på plass. Det store problemet var forøvrig, slik som alle år tidligere, å få ut treet uten at alle barnålene lå igjen i stua!
Jeg fikk den brilliante ide å pakke det inn i sorte søppelsekker. Dilemma vårt er å få treet ned 5 etasjer, uten heis, samtidig som vi forsøker å unngå å vaske alle trappene etterpå...
Resultatet ser dere her. Og det er IKKE en person vi har slått ned og pakket inn i plast, selv om det kanskje kan se slik ut. Dere ser grantre-foten hvis dere ser nøye etter.
Men som seg hør og bør, så gikk ikke tdette til uten kamp. Treet lot seg noe motvillig flytte. Noe en tydelig kan se i sambos panne. Juletreets siste stikk! ( om ikke jeg tar prisen for dårligste humor nå så vet ikke jeg...he he he)
For de som måtte bli bekymret, så står det bra til med han:)

6 kommentarer:

Ninas Drops sa...

ha ha ha
jeg ler så jeg triller ned i kjelleren min.....
Lurte litt på hva det virkelig var i den sekken der...Hm???
Så du filmen URO her om dagen? Uff uff... Men det er jo ikke noe å bekymre seg for det var jo bare juletre for det så vi jo i panna på mannen din.. hi hi;)
Nytt bilde du og? FIn fint var det...
God kveld på loftet ditt da:)

Ramme alvor sa...

hehe, fantastisk! I år har me fjelledelgran og den har ikkje slept meir barnåler enn eg kan telje på ei hand. Uansett så er det berre ut verandadøra med det så er det i granskogen igjen :)

Fin blogg! legg deg til lista mi!
Ynskjer deg ei fantastisk veke!

britt

fru Pink sa...

Hehehe, godt du fikk dokumentert at sekken virkelig inneholdt et helt ekte juletre! ;-)
Jeg har faktisk helt likt brett som i innlegget under, bortsett fra at mitt er turkis!! Kanskje er mønsteret litt annerledes også, har det ikke fremme akkurat nå i jula, men så snart den er pakket ut skal det fram! Elsker det! Kjøpte på Vestkanttorget i sommer jeg da, en god del dyrere enn 30 kr...
Så fin blogg du har!!
Ønsker deg et GODT NYTTÅR!
Klem, fru Pink.

GundaM sa...

Tenkte straks på en krim jeg hadde lest her jeg nå ;)))

Kult bilde av sambo da!

ha en fantastisk uke der ute!

oumberligating sa...

Hej Maya! Vi har också slängt ut julgranen. Förra året så fick jag in barr (som din man har i pannen) i låret, sedan 5 månader senare så trängde/kom det ut genom huden, julens hämnd vad vet jag. Ha en fin afton mvh från Peter!

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

ha ha ha....:o)

Ble litt akupunktur på kjære mannen din jo!:o)

Klem, Vibeke