lørdag 3. januar 2009

Maya spinnvill på Mique!

Akk, ja. Maya turte å bevege seg ut i dag. Og forvillet seg inn på en Mique-butikk.
Der holdt jeg på å gå i taket og dø av hjerte-speedy-Gonzales ( ja, hum, det var vel et litt vel kreativt ord montro?). Men bare så det er sagt. Jeg løp for å finne min litt bedre halvdel for å fortelle ham om mitt funn. Han kjente på hjertet mitt, og det dunket som bare f...n!
Skjemmes litt over at jeg får slik hjertebank av ting, men jeg forsvarer meg med at det er fordi jeg er en kreativ sjel og opptatt av estetikk. Og når jeg ser vakre ting så appelerer det til hjertet mitt. (hehe, høres så mye penere ut). To the point! Jeg fant en STOOOOOOOR eske med 12 telysholdere i tykt glass i fargene sølv, gull og sort. Og fy så fint!!! Heldigvis hadde jeg mobilen med så jeg fikk tatt bilde. Av en eller annen merkelig grunn så tenkte jeg at dette må jeg legge ut på bloggen. Jeg synes jeg har oppdaget den skatten jeg nå, hihi. LØP OG KJØP!

Og som om ikke det var nok så sto dette fantastiske brettet med amnge småvaser rett ved siden av. Det som ikke vises på bildet er at bunnen av brettet er i speil. Vasene finnes i både nøytrale OG knæsje farger! Maya bare måååååå få superbra lønn denne måneden!


Noe jeg derimot fikk med meg hjem idag, takket være prisen, var et fantasisk plastbrett. 30 kroner kostet det på en av de lokale innvandrerbutikkene her i byen. Jeg synes det var dritkult, og ser det for meg ute på verandan en vakker sommerdag med fargerike blomster og telys..mmm:)


Jeg måtte jo style det litt, hihi. Mitt tapre forsøk på stilleben eller hva jeg skal kalle det. Ikke min sterkeste side...

5 kommentarer:

Marianne sa...

Mye kult! Salg er bra : )
Godt nytt år!
Hilsen Marianne

Tove sa...

Heia!
Takk for hilsen på bloggen min, det var koseligt. Legger deg til jeg også, ha en fin søndag.

vintage paintings sa...

Hei :)
Så herlige lysholdere - hvor ligger Mique mon tro?
Fin blogg du har - kommer nok tilbake hit :)
Ha en fortsatt god helg ønsker Solveig :)

Frk. Maya sa...

Den Mique jeg var på ligger i Oslo City. Tror det er en ganske utbredt kjede...Internettsiden deres er ikke oppe og går så vidt jeg kan se, så da får man ikke oversikten over hvor de har butikker heller. Sjelden jeg finner ting der, men dette var moro da!

Ninas Drops sa...

ha ha ha...
Fikk mannen min til å lese innlegget ditt.. Det er så digg å kjenne på at jeg ikke er alene om disse fantastiske "synene" i butikker...Synes de lysestakene var sååå fine fytti fytti...
å ikke minst de små vasene på det speil brettet.. yausa!!!
Og ikke minst det råååfine brettet...Åsså grønt da..hm..skal jeg en tur til Oslo en dag da tro??? Ja faktisk en liten tur til torsdagen.. kanskje du ser noe av det du sikla på på min blogg en dag??
Time will show...
klem fra Drops:)