mandag 12. januar 2009

Kveldspussel

Litt pusling på kvelden. Hoho, jeg har sagt at det etniske nå skal pakkes bort. Og hva lager jeg? Jo, et lite skap hvor jeg setter mine glemte afrikanske trefigurer i. (Rydda i helga u see...utrolig hva man kommer på at man har).
Disse tre figurene er jeg veldig glad i. De har vært stuet ned i en kiste en god stund, sikkert siden min forrige, "nå er jeg lei etnisk"-periode.Jeg kjøpte de på et bruktmarked i Namibia for noen år siden. De har vært pynt i huset til en eller annen namibisk familie, eller kanskje det er nå fruktbarhetsgreie eller nå sånt. Jeg har glemt det, men fine er de! Det er litt godt å ha ting fremme som kan minne en på fantastiske opplevelser og fine dager. Og varme dager...Har brukt et papir jeg synes var kult som tapet...ikke limt fast. Jeg er en av de som liker å forandre i tide og utide , så her har jeg brukt tape. Ingen andre enn jeg som vet det læll:) (og dere nå da).Akkurat nå, veldig alene oppe på veggen. Men ikke så lenge! More to come...Ha en god kveld der ute!

Klem Maya

4 kommentarer:

Lima sa...

Synes figurene er skikkelig kule jeg :) Og koselig når du har en historie og opplevelse bak de også!
Likte også veldig godt det du har gjort med hylla også. Jeg og er en som liker å forandre, så jeg burde nok ikke lime fast jeg heller... Men god idè også for å få litt forandring, uten at det blir for dyrt.. Blir skikkelig inspirert her jeg sitter og er lat :D

Ninas Drops sa...

Å skulle kanskje ikke limt ting fast nei...hm... takk for tipset,
Ble dekorativt og fint på veggen synes jeg=)
Drops=)

A home far away sa...

Hej vill bara säga att du har en jättefin blogg!

Ha en fin dag
Kram Gunilla i Singapore

Lisa sa...

Så söta små skåp D: blir jätte inspirerad, gör det nåt om man härmas ;D Jätte fint hem!