mandag 12. januar 2009

Latmandag

I dag er Maya litt slapp og litt lat...Hva som er mest fremtredende er litt usikkert, hehe.
Nå har vi nettopp vært på butikken og handlet inn litt frukt og brus:)
Årets eneste nyttårsforsett er et ønske om å kjøpe mer frukt, og variere hvilke frukter det er. Istedet for godteri. Vi får nå se hvordan det går. ..kremt.
I dag har jeg ihvertfall plukket med meg mango i tillegg til de vanlige banan, eple og mandariner. I tillegg kjøpte jeg cherry-tomter. Jeg elsker tomater! Jeg snavler de dagen lang. i dag skal jeg ha kosedag, pga den der slapp/lat problematikken. Jeg rasket derfor med meg hele 3-tre!- blader. Rom123, ELLE interiør og KK. Hoho, nå skal Maya kose seg!:D
(Dette med blader ligger i genene mine forresten. Jeg er vokst opp i en bladlesende familie. Mor leste Norsk ukeblad, Allers og Hjemmet hver uke da jeg var liten. I tillegg kjøpte vi de selvsagte sladder-bladene, og ukens dose med Donald, Fantomet, He-man, Barbie-bladet osv osv. Mine bladgener fortviler min samboer i dag. De ligger og slenger overalt. Merkelig det der...)


I helgen har jeg og sambo snekret og sagd. Vi holder på med å bygge lagrinsplass til den lille leiligheta vår. Nå er vi nærmest ferdig. Men siden leiligheten har sett ut som en slagmark, har jeg benyttet muligheten til å omøblere på pynten vår, hihi. Litt moro det da. Så jeg tok like så godt noen bilder av pynten vår når jeg var i gang med kamera her. Vi har jo ikke ferdigpynta...står litt rusk og rask rundt omkring. Men så var det denna slapp/latheta da...


Her har amerika-kista fått nytt sted å bo. Oppi der ligger sommern vår:) Altså grillen, uteputene, ekstrapledd osv. Det hvite dingel-dangelet på blomstervasen er en av øredobbene mine. Jeg har fått dilla på å pynte med smykkene mine, hehe. (Se bare innlegg lenger ned her). Jeg synes det ble så kult så jeg har bare fortsatt:

Her er en vase med et smykke og nok et par øredobber som dingler, denne gang som lysmansjetter:D Jaja, jeg synes det er kult ihvertfall, hihihi. Maya gone bananas!
Jeg må jo vise frem det nest dyreste møbelet jeg har også, den lange, slanke kommoden min. Kjøpt på en indisk butikk. I ekte, tungt tre og med tykk, hvit maling utenpå. I l<3ve...
Gitarsekken til sambo fikk være med på bildet.
By the way: Jeg og sambo har blitt enig om en deal. Jeg får pynte som jeg vil i de neste 2 ukene, og han får de 2 ukene etterpå...Jeg har en mann som faktisk vil være med å bestemme litt over hvordan det ser ut her hjemme. Og nå har jeg insistert på at alt det etniske vi til en hver tid har fremme skal puttes bort for en stund. Jeg er blitt mettet. Det blir litt når begge har reist en del, både sammen og hver for seg. (Herregud, skulle nesten tatt bilde av ALT reisestæsj vi har, dere hadde fått sjokk!). Bort med nesten alt av vannpiper, buddha-figurer, india-pindia puter, fargesprakende hindu-guder osv osv. Frem med mer skandinavisk shabby retro eklektisk chic-stil (øhm...vanskelig detta. Får du til å klassifisere egen stil???). Alt med en etnisk touch som det heter:) Maya her en plan...
Sambos plan er frem med alle guder og tyll, røkelse, vannpiper, trefigurer i ymse varianter, afrikanske masker, San-økser, stenhoder, og til sist: hans sitar.
Joda, skal ta bilder underveis, både under mine og hans uker.
Jeg grugleder meg...

3 kommentarer:

Ninas Drops sa...

åi!!!!!!!
Ha ha ha.. Ja nå gleder jeg meg... har du sett Moulin Rouge...regner med hans uker kommer til å linge litt på det..hi hihi....
Moro å pynte med det som ikke nødvendigvis er beregnet på pynt i interiøret..keep on keep on....

Enig i at den buddha greia er litt passe... Jeg har jo en diger tapet som jeg kunne tenkt meg å fjerna jeg nå vettu...skulle ha blogga litt før jeg bestemte oss (skjønte du den...)

Lysranken er fra Åhlens. Kjøpt i fjor sommer..kanskje det kommer noe lignende i år og.. er gjerne slik der og...

Oki thats all=) Drops dropper ut=)
Jeg var nok veeeeldig heldig vedrørende de boksene. Kjøpte de, det oransje fatet og brettet for bare 50 kr.. Heaven vettu.. Da er det ikke så farlig om det ikke blir så lenge i mitt hus.. Hvis jeg endrer mening... Noe jeg trolig gjør i løpet av måneden..Er gjerne slik.

Lima sa...

Hehe, godt å høre at det er andre også som har late dager :P
Liker kjempe godt den kisten din, og for en nydelig farge det er på bildet/maleriet.
Kjempe god idè å pynte med smykker, springer inn å ser om jeg har noen smykker som er brukenes til det jeg også :P
Takk for at du deler idèer med oss!

majamysil sa...

Så fin blogg du har! Jeg kjenner meg igjen i det med bladene. Mormor, mamma og jeg er riktige "Bladlus", det har kanskje noe med at morfaren min jobbet på Allers. Han er dø for mange år siden og mormoren min får ennå Se og hør og Aller tilsendt gratis!