mandag 2. februar 2009

Hjemmesnekra "bod"

I dag tenkte jeg å vise "boden" vår. Trillende på hjul!
Som jeg tidligere har nevnt er leiligheten vår uten bod og entre. Så hva gjør man da? Jo, da bygger man selv.
Bak sofaen står boden. Den er ca 5-6 meter lang. Vi har knotter på slik at det skal bli enklere å dra frem. Dette var en ide vi fant i Rom123, som vi gjorde om litt for at det skulle passe til oss. Opprinnelige skulle vi bygge hyller og spandere på oss dyre skyvedører. Men vi falt for denne løsningen istedet. Ble veldig mye billigere. Og vi kunne gjøre det selv uten å involvere snekkere og andre firma. Jippi!Enkel å trekke frem. Vi har faktisk fått plass til det vi har. Men det er etter nøye organisering, hihi. I dette skapet står lerrettene mine og kofferter osv.
Dørene går ikke helt opp til taket enkelte plasser osv, (taket er litt skjevt u see...), men det gjør ingenting har jeg funnet ut. Liker at det ikke er så perfekt også. (Dette har jeg gått mange runder på, hihi. Jeg kan være en liten perfeksjonist. Men taket får jeg ikke gjort noe med gitt.)Vi skulle selvfølgelig hatt en ordentlig bod. Jeg ønsker meg nye spisestoler, men ønsker samtidig ikke å kvitte meg med de vi har. Men hvor skulle i så fall de stå når de nye kommer på plass? Det er ikke akkurat plass til noen stoler inni den boden her. Men, men. Vi er veldig fornøyde. Det så ikke uuut før vi fikk denne rullende saken!

Tudeldu
Maya

8 kommentarer:

Ninas Drops sa...

wow Maya wow....
Knall fint jo...
Perfekt er det ingen som er ...bortsett fra....nei da..hi hi....
Virkelig en ide jeg skal gi videre til noen jeg kjenner med slikt plass problem vettu...
Man blir nok mer kreativ når man har slike hverdagslige floker å ruske tak i tror jeg...Ha det fint på loftet ditt du kjære Maya...
Nina og hennes drops

Ninas Drops sa...

så koselig at du var hos meg da når jeg var hos deg...jo litt grønn i trynet ja...slukt en halv liter cola..nesten det eneste jeg har hatt i meg siden onsdag...jykk...

alvorada sa...

TREDVE kroner for det fatet??? Det var virkelig et kupp! Har sett liknende fat til salgs for flere hundrelapper per stykk i fancy interiørbutikker på Grünerløkka... Tror jeg må ta meg en tur på Grønland og lete meg fram til denne Hadi! :)

Genial bod-løsning du har der! Herlig med litt gode tips for oss trangbodde ;)

Linda sa...

Jøss...dette var en genial ide!
Kanskje kanskje....min mann er flink til å snekre...og vi har skråtak i andre etasje!

Yvonne sa...

Hei:)

Ser du har en leilighet som ikke er stort større enn min hehe.. Når det er så liten plass er det kjekt med smarte ideer ja ;) Har selv sndd hodet opp ned for å finne på mest mulig smarte men fine løsninger. Din var jo kjempe smart. Nå er jeg så heldig at jeg har bod da, men den er ikke akkruat stor den heller!

Briggs lekehus sa...

Genial løsning!! Virkelig smart:-)

smileull sa...

Utrolig smart :-D Husker å ha sett noe lignende i Rom123, ja!

Lisa sa...

Gud va smart :D

Lät jätte skoj att vara iväg så där. Naibia skulle jag gärna sett. Min pojkväns familj är från Vreeningen utanför johannesburg, inte så stor stad, som jönköping ungefär :)