søndag 1. februar 2009

Fretex glasskrukke og mini-mini makeover

Tudelldu!
I dag har jeg en fryktelig lat dag. Jeg var i bursdag i går, og det ble mye god drikke og det ble sent...sov til halv 12 i dag. Oppdagelsen i morges om å ha fått gulaktig hår ga meg heller ikke uoverstadelig med energi. ( Se innlegg under, tok etterveksten for å få bort de svarte strekene i håret mitt, og så ble det gult..jaaa daaa...).
På kvelden i går, i dunkel kveldsbelysning og ute i mørket så håret mitt sånn normal blondt ut. Men ikke i dag. Ikke i dagslys. Og det er jo helst da det skulle sett bra ut. Sukk, jaja.
Tenkte jeg skulle vise glasskrukka mi som jeg har blitt så glad i. Herlig farge og har en slik nydelig stjerne på toppen. Bruker den til telysene mine. Fant den på Fretex til 30 kr om jeg husker riktig:)Og så gjorde jeg en bitteliten makeover i går. Hihi. Jeg begynte å lime på heklebåndet, før jeg kom på å ta bilde. Og det er jo nesten fy-fy! Men slik så potta ut før...

Og slik ble den etter. Står så smukt sammen med glasskrukka og holder på mitt nesten aller helligste. Stearinlys går det mye av her på loftet.Som dere ser så kan jeg ikke skryte på meg en heavy makeover. Men det var ikke mye som skulle til før den ble litt annerledes. I går fikk jeg et anfall og planla flere makeovers. Men i dag, dagen jeg tenkte jeg skulle gjøre det på, kjenner jeg at jeg ikke orker hobbyfisering. Så det får vente på seg.
Ha en fin søndag!
Maya:)

6 kommentarer:

Linda sa...

Blir like glad hver gang jeg kommer inn her!
Digger de flotte fargene du bruker!
Jeg er ikke like flink til å bruke farger, men jeg prøver meg fram med noen fargeklatter innimellom ;)
Boka er utgitt i 2007, så den er sikkert å få tak i.
Boka forklarer alt fra a til å...så med denne tenker jeg du klarer å lære deg å hekle!

alvorada sa...

Hei! :) Må bare kommentere det fantastiske grønne fatet som står øverst på bokhylla di. Kjempefint! Hvor har frøkenen fått tak i det mon tro?

LillaLykke sa...

Stilig blå krukke! :) Den gode karamellkakaoen min fra england er nok fylt opp med mini-marshmallows og smartis av alle ting :)

mette sa...

nydelig krukke! nydelige bilder:)

smileull sa...

Makeovers ruler! Det er så lite som skal til noen ganger! :-) Glasset ble så mye finere med det samme. :-)

Ninas Drops sa...

hello Babe!
Skal si du jobber fælt der oppe gitt...du har jo lagt ut sååå mye fint siden sist jeg var innom deg kjære venn...wow...

Lurer på hva naboene tror når du tripper frem og tilbake oppå loftet ditt for å makeoverere...hi hi...moro...

Så fine stemplene dine ble da.. og ikke minst synes jeg vasene som ble malt ble knall..spesielt den grønne...kjempefin...

Nei nå må jeg kulen litt...er visst ikke helt i slag her jeg...hatt magesjau i huset her i over en uke...
Nina og hennes drops