torsdag 5. februar 2009

Ikea-raid og en ikke så Ikea...


I dag har mannen og Maya vært på Ikea. Og det er bestandig hyggelig, ihvertfall for meg. Spør dere Maya-mann så vil han nok si noe helt annet. Men i dag så var det han som shoppet! Hihi. Han kjøpte seg en skammel til å ha forran lenestolen, slik at han kan slenge bena sine opp.
Siden den fremdeles står i esken sin tar jeg ikke bilde av den. Han kjøpte en Klippan-skammel. Og er svært så fornøyd:)

I tillegg handlet han kurver som vi skal ha vottene og skjerf i. Det har han (og jeg) ønsket lenge. Men det beste av alt var at han handlet 2 rammer med mønster og farger! Vel og merke var det jeg som fant de, *"*, men jeg sa at hvis han ikke likte de, så var det greit. Han likte den oransje svært godt, men siden han har litt problemer med rosa, så har jeg sagt jeg kan fikse på den. Nå har jeg lett etter er foto som hadde passet perfekt i en av rammene, men jeg finner det ikke. Sååå typisk. Må vel endevende hele leiligheten...

Den mursteinen fant jeg ikke på Ikea. Den og mange andre ligger i bakgården ved søpla her etter at noen har pusset opp. Jeg har en ide som jeg skal prøve ute...hmmm.
Nå skal Maya og sambo skynde seg å lage kveite-middag. Og så skal sambo på yoga. Da får jeg tid til å lure litt rundt i leiligheten her, hehehe;)

PS: Sambo har jobbet så mye siste uka, så jeg har på sett og vis hatt en uke til med å dille alene på loftet. Nå har han fri i 2 uker, og sier han skal kreve retten sin til loft-amnesti. Er det juks om jeg begynner å dille på soverommet og badet? Jeg klarer da ikke å gå i 2 uker UTEN å gjøre noe hobby/interiør-stæsj!?!?!?

2 kommentarer:

Kosene mine sa...

Kult med litt teglstein, vi lagde blomsterbed med noen vi fant i hagen i sommer.
Jeg synes ikke at det juks, og bedre å få tilgivelse enn tillatelse ikke sant? hihi

Lisa sa...

Snygga grejer du hitta på ikea :) diggar verkligen ramarna och pappret.

Ja visst är det kul att klä om :) tapet är lite lättare, jag är så hårdhänt så när jag ha omslags papper så brukar jag vika det fel. oops :) Visa gärna din verk ;D