torsdag 5. februar 2009

Et ordentlig loft har rød teglstein:)

Jepp. Da kan jeg offisielt si at jeg bor på et loft. Nå har loftet blitt beriket med rød teglestein som seg hør og bør, fnis.
Skal jeg være i tvil på hva jeg bor i, komme hjem fra en fuktig tur på byen f.eks, så kan jeg bare ta en titt opp.Å, ja. Det stemmer ja, jeg bor på et loft! Og for alle dere andre som også skulle være i tvil, så ser dere nå beviset. Det står jo der! HeheheTeglsteinen er fra innlegget under. Jeg lurer litt på om jeg skal male i andre farger. Og så lurer jeg på om jeg skal hente meg flere steiner fra bakgården, og ha en bokstav på hver...njaaa...Skal kreere på noe annet nå, så vi får se:)

Maya

6 kommentarer:

Briggs lekehus sa...

Så genialt!! Jeg er på jakt etter fine tegelsteiner o.l. Men har ikke funnet noen jeg har turd å ta med meg enda. skulle hatt en bakgård da gitt!! Det ble veldig fint:-)

Ninas Drops sa...

Så kult mayamor...
Moro med tur til Ikea da...
Ser at papiret "mitt" har blitt med dere hjem og...Det er sååå herlig..Lykke til med det...ho ho ho....

Spennende med teglsteinsloftsskiltet og..det synes jeg ble kjempefint jeg.
Moro..noe slikt kunne jeg aldri ha kommet på...Din luring..

Og du, det er strengt tatt en nødvendighet for deg å drodle på soverommet eller badet når sambo tar over stua litt assa. Det får jo være grenser, vi vil jo ikke ha deg "syk" heller...ting må jo få utløp vettu... Lykke til da.
Jeg sitter i spenning jeg...

Come what may...
Dropsern

vintagepainting sa...

Hei du,
Så stilig det var! - og heldig er du som har slike teglsteiner i bakgården - ikke lett å finne - de er ettertraktet...
Ha en riktig god helg!
klem fra Solveig :)

Kardemomme sa...

Hei Maya :) Innpakningspapiret i rødt og rosa fra Ikea kjøpte jeg også her om dagen..Det er så fint at jeg tror jeg må skynde meg å kjøpe mer av det før det blir tomt!
Så flaks at du har naboer som pusser opp og kaster gamle teglstein..De er dyre i innkjøp og de aller fineste er jo de som er gamle og brukt! Ha en god helg!
Klem fra Kardemomme :)

Ninas Drops sa...

Håper det ble tur på deg da...
Og du som fristet med så mye godis å.---han klarte vel ikke motstå det da vel...

Spennende å se...Akkurat som om jeg er med deg på tur vettu..hi hi...men du jeg liker ikke kaffe, kan jeg få te???Thanks.
Nina

Rikke sa...

Steinen ble fin=) Du burde samle alle sammen, for slike gamle fine steiner produseres ikke lenger. De nye er mye grovere og ser mer masseprodusert ut. Du kommer sikkert til å få brukt for de en dag=)