mandag 9. mars 2009

Shopping i heimbøgde

Et lite livstegn fra en blogger på tur:)
Jeg har reist 17 timer med buss og tog fra hjemstedet mitt, og har altså havnet hjemme hos a' mor å'n far!

Her er våren sterkt fremtreden, og vi skimtet en liten forsmak av varmere temperaturer i dag.
I helgen har jeg vært i barndåp, og har nusset og kost meg med mitt lille fadderbarn. Skjønneste pia i verden...selvfølgelig.
Tiden har gått veldig fort, siden jeg ikke har kunnet være her mange dagene. I morgen bærer det hjem igjen, til jobb og skole.
Jeg har vært litt idealistisk og planlagt mye lesing under tiden her. Men jeg må si tiden har flydd av gårde. Nå har jeg skaffet meg reisesyke-tabletter og satser på å bruke noe av morgensdagens 17 timer til pensumlesing...
Selvfølgelig har mor dratt meg med på shopping her hjemme. Det er slikt vi pleier å gjøre.
Hun pleier også å tvinge på meg bygaver i hytt og gæver. Og jeg må være forsiktig med hva jeg hviler øynene på, og hva jeg tar i. Ofte må jeg protestere vilt og si at "Jeg titter bare mamma!". Men av og til blir jeg faktisk glad for at hun insisterer også, så som i dag.
Nå kan det høres ut som at jeg ljuger, og at jeg ikke protesterer så vilt når hun vil gi meg noe. Men jeg snakker faktisk sant. Mamman min er veldig snill, hun ville gitt meg hele verden om jeg ba om den. Men jeg er heldigvis av den litt beskjedne sorten, og er ikke flink til å ta i mot ting. Så sånn sett er vi kanskje en god kombinasjon. Hun vil gi meg ubegrenset, mens jeg har problemer med å ta i mot. Vi veier kanskje opp hverandre litt. Jeg er heldigvis ikke en av de som utnytter andres snillhet.
Men, nok om det. Disse teppene er altså det jeg IKKE protesterte mot å ta i mot. For slike har jeg sett etter lenge! Og da mener jeg leeenge. Tenk at jeg måtte reose 17 timer for å få meg et par slike:
(Bildene er fra begge sider. Teppet er mest blått/gult, alt ettersom hvilken vei det ligger)

Jeg fikk altså 2, fordi jeg begynte å fabulere om at jeg kanskje burde hatt 2 for å ha under sofabordet. Da trenger jeg noe annet enn ett langt og smalt teppe. Måtte nesten krangle med mamma, fordi jeg ville betale ihvertfall 1 av dem. Mamma vant, og betalte for begge 2. De kostet 300 tilsammen. Mamma mente det var en bra bygave-pris.

(Hva synes du sambo? Under sofabordet, eller på soverommet kanskje?)
Denne lysestaken kjøpte jeg selv. 70 kroner på Sengetøylageret! Den er så blank og fin synes jeg.

Jeg gleder meg til helgen. Da skal jeg slappe av og bl.a titte litt rundt på bloggene deres og se hva som har skjedd den siste uke:)
Me prekas!
Travellin Maya

6 kommentarer:

mi-rachel sa...

de teppene var jo råfine.
hvor kjøpte du de tro?

Ninas Drops sa...

Hello travelling babe!
Så koselig med tur hjem da...Men *gulp* skjønner reisesyketabl..ja ...
Mammen din høres jo så snill ut...Teppene du fikk er sååå fine..Likte blåfargen jeg...Mener å huske at jeg har 2 slike i rosa her ett sted jeg og...hm...hvor...å ja..i en bod...what...! i en bod...Tror nok disse snart må ut derfra ihvertfall, de er jo så fine..Rart man ser litt annerledes på tingene sine etter som tiden går litt..

Oki, reisende Mac..håper sambo digger det du har kjøpt...Ha en fin reise og en fin uke videre...Her blir det reprise av Paradise Hotel...må jo vite hva det snakkes om....Drops=)

Briggs lekehus sa...

Ajaj så kjekt! Fine tepper!! gleder meg til å se hvordan det blir:-)

mette sa...

så fine, du må blogge vidre når du har plassert de:)

alvorada sa...

Kjempefin!!!

Jeg fikk også en plastmatte med meg hjem sist jeg var i heimbøgda :) Trenger egentlig en til, hvilken butikk har du kjøpt denne på?

Venter spent på bilder av matta hjemme på loftet ;)

Marthe sa...

Så morsomt å komme over bloggen din! Liker Frk. Maya, kjenner jeg:) Morsom med pennen og herlig kreativ! Hvor er de teppene kjøpt, de var fantastisk fine:) Ai, ai, ai...

Ha en glad dag, jeg kommer til å titte innom deg fremover:)