torsdag 5. mars 2009

Gratulerer kjære sambo!


Med drømmejobben:)

Frokost servert til den heldige, dyktige og lykkelige mann. Haha, der fikk jeg brukt brettet mitt også:D (hvis du leser dette E.).

Kjøpte brettet på en lokal innvandrerbutikk til den nette sum 40 kr. Kjøpte 2 varianter siden det var så billig, og sikler ennå på alle de andre fiiine brettene...
I kveld blir det feit spareribs og pommes free, yam yam...

11 kommentarer:

makiato sa...

Fint!

Grattis!

Ninas Drops sa...

Så koselig brett.. Håper han leser dette da... grattis fra meg og thi-hi...

Jeg simpelthen elsker brett... og dette var jo reine energibomben...
Oki, tror jeg får ta meg en kopp te jeg nå... lykke til i jakten på gyngehest...jeg hekler...
klem fra meg kjære mayamor=)

Tove sa...

Gratulerer med ny jobb til samboeren! Og så bra han har en samboer som feirer ham:) Så mange fine ting fra Tunisia, har faktisk vært der jeg også. Med gamlekjæresten da jeg var 18 tror jeg. Kjempefint sted ( men vi var der på vinteren og ganske så kaldt.., så ble mye rødvin og sene kvelder, hihi) Det jeg elsker med å reise til slike steder er det å kunne prute, jeg ELSKER å prute:) Og jeg er steinhard, hihi I april i fjor var vi på Hawaii og der hadde de et stort marked, hadde med meg stesønnen min på 13 som aldri har vært med meg slike steder før. Han ble helt satt ut av prutingen min, hihi "HVOR har du lært det!!! spurte han med halvåpen munn:) Godt man kan imponere med noe, det er jaggu ikke lett å imponere gutter i den alderen, hihi. Nok om pruting, jeg sitter i butikken nå og her er det ikke prutestemning:)

Og forresten, så utrolig flink du er til å male!!!

klem

Minmill sa...

Så heldig samboen din er. Lurer på om han ser skjønnheten i brettet på den måten du gjør? Jeg synes det var flott og så så billig da. 40 kroner er jo ingenting. Heldig du som får tak i sånt.
Skulle gjerne vært med på den spareribs middagen deres, fordi det er det beste jeg vet. Pleier alltid å bestille det når vi er på et spisested som har det. Yam Yam...

Så godt å høre at du også synes de salgsfolkene i Tunisia er masete. Har egentlig trodd at det er meg det er noe galt med. Men på sånne dager bør man vel sørge for å være i ship shape form selv, så man kan ta det med et smil.

Anonym sa...

ÅÅ!! Hurra hurra for din heldige! Nå ble jeg glad, det var vel fortjent. Vi har håpet at han skulle få den, og snakket mye om at han er perfekt i jobben! Det var dagens gode nyhet. Hils masse, og så må vi treffes alle sammen snart (dere må jo komme og se hvor fint vi har fått det).
Koseoverdose, E

Frk. Maya sa...

Hei på deg E.! ( Hvis du leser dette da...). Vi er sååå glade, hehe:D Jeg har egentlig visst at han fikk jobben siden før han dro på intervju, litt sånn 6.sans, hehe.
A snakke med K på telefon før i dag, og de prata på besøk neste helg. Tror K. skulle høre med deg:)

HæppiMaya:)

Briggs lekehus sa...

Å så kjekt! heldig han med drømmejobb! stor grattis til ham:-)

Digg å få frokost servert på nydelig brett da!

Kosene mine sa...

Gratulerer til sambo :o)
Herlig frokost han fikk seg da, nå fikk jeg lyst på røkelaks gitt mmmm...
Ha en fin helg!

Anonym sa...

Selvfølgelig leser jeg her! Neste helg passer bra, men det må bli lørdag. Vi kan snakkes nærmere. Hilser herfra! E

Ninas Drops sa...

Tror nesten man bør ta Se & Hør istedet jeg... Men det kjøper jeg ikke *eller?*...hi hi...Tåfis på dem du.....

Kaspara sa...

Hei Maya
Så flott at han fikk jobben!
Herlig brett og herlig pris! Bra kombinasjon!
Skal ta til meg det med Marokko som du skrev. Marokko er jo et fantastisk spennende land. Vet jo at noen land har endret litt på salgsmetodene sine. Har hørt at det er veldig endret i Tyrkia også.
Ha en fin helg!
Klem fra kaspara