søndag 29. mars 2009

Stempelknagger

For de av dere som har lest bloggen min så husker dere kanskje innlegget om trestemplene jeg malte i januar.
Nå henger de på soverommet vårt som knagger. Tjukke og gode er de så vi kan henge smykker, slips, vesker og klær der om vi vil:) Tjukkas-stempler med andre ord, hihi.
Den lysbryteren irriterer meg, men det var bare på det stedet vi kunne henge de opp. (Kanskje jeg skal henge dem enda lenger ned tenker jeg nå når jeg ser bildene...hmmm...)
Jeg kjenner at jeg har litt lyst til at soverommet skal bli en liten tilflukt og har lyst til å innrede det med få ting, lite farger (!?!), og mer eksotiske elementer av den hvite og luftige sorten.
Jeg ser for meg lys-lyse, luftige farger, glass og metall, sølv og perlemor, stearinlys og blomster, steiner og treverk. Enkelt og rent. Med et par elementer av sterkere farge.
Jeg har ikke snakket med sambo om dette ennå, men siden soverommet også blir brukt til hans yogasering så kan det jo være at det treffer ham midt i blinken? ( If I am lucky!) Og så spørs det jo om jeg klarer det da...jeg har jo allerede sett for meg 2 fargerike lampeskjermer der inne...
Jeje, back to schoolwork woman!
Maya som egentlig har lyst til å kreativitere

5 kommentarer:

mette sa...

åh, skjønner deg godt... skulle gjerne blogga hver enda dag jeg for min del... men pliktene kaller her i gården as well, så det blir med en gang pr. uke... kule knagger forresten!!

Kosene mine sa...

Det ble stilig! Du får ham sikkert med på det, yoga og luftig interiør hører jo sammen :o)

Ha en fin studiekveld,
Gunvor

Lima sa...

Så flink du har vært. Skikkelig kreativ!
Så kul den vase-dingsen til å henge på veggen ble :) Og kurvkisten blei kjempe fin den og...
Og kjempe stilig å bruke stemplene som knagger :)

Yusen takk for kommentar på bloggen min :)
Jeg har brukt blankt silikon - Trans7 heter det, til å lime med. Det holder sammen alt og tåler alt ;P og så ser det fint ut også, Det synes nesten ikke :)

Livs Lyst sa...

Så kuult å bruke han "leddmannen" til smykker!!

Hilsen Ljo :O)

Ninas Drops sa...

Tjena bagera....
Fin fint med de som knagger synes jeg...kreativt assa...
Flink jente nå...jobbe jobbe...
Drops=)